Wpis z mikrobloga

@enforcer: Ja zawsze staram się zapewniać komfortowe warunki mieszkańcom miast, które tworzę w jakiś city builderach i robię co mogę, żeby nie było slumsów.

A najgorzej w Zeusie albo Faraonie, jak klikniesz mieszkańca i ci wypomina co spieprzyłeś ()
  • Odpowiedz
@enforcer ja właśnie ogrywam na telefonie kingdom hearts z PS2 i nie pamiętam kiedy ostatnio tak dobrze się bawiłem grając () Wiem, że nie na temat ale chyba odkryłem, że dla boomerow są gry z dzieciństwa boomerow
  • Odpowiedz
@enforcer: tu nie chodzi o treść gry. Chodzi o sam wpływ grania 16godzin na dobę na psychikę. I tak, jak najbardziej powoduje to agresję. Powtarzam, agresję, nie zmienia Cię w złego człowieka.

To znaczy, że wybierzesz miłą opcję dialogową i nakarmisz wirtualnego pieska

Ale jak mama przyjdzie poprosić, żebyś siedział troche mniej to zaczniesz na nią krzyczeć.

Przegrywy kochają naukę I fakty. Ale oczywiście nie taką ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@123412341234

Ale jak mama przyjdzie poprosić, żebyś siedział troche mniej to zaczniesz na nią krzyczeć.

Przegrywy kochają naukę I fakty. Ale oczywiście nie taką ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak, przeważnie masz rację, bo gadanie "dorosłych", żeby nie siedzieć tyle przy ekranie to tylko takie czepialstwo i nic nie oferują w zastępstwie. Oczekują, że odejdziemy od komputera i będziemy, nie wiem, patrzyli przez okno? Jakbyś były jakieś propozycje,
  • Odpowiedz
@StormtrUper: Dokładnie. Moi rodzice spędzali popołudnia przed telewizorem przy idiotycznych polskich serialach przeplatanych długimi blokami reklamowymi. Za to byli pierwsi do wyśmiewania grania w strategie (wtedy były czasy kiedy strategie były w modzie) bo to głupie i dla dzieci przecież. Może ludzie się denerwują bo ile można słuchać tego podejścia typu "jak nie robisz tego co ja bym robił to robisz źle".
  • Odpowiedz
@StormtrUper:

Rodzice są już starzy, ich czas nie jest tak wartościowy jak twój. Od tego jak spędzasz nastoletnie lata będzie zależało całe twoje późniejsze życie. Emeryt może cały dzień ogladac klan i nie będzie to miało znaczenia.

Mówimy tutaj o nastolatkach albo wręcz dorosłych ludziach. To normalne, że żaden myślący rodzic nie pozwoli swojemu dziecku grać po kilkanaście godzin na dobę i to nie jest żadne czepialstwo. Tak samo jak zakaz
  • Odpowiedz
@enforcer: jakbym widział siebie grającego w gta online i jeżdzącego taxi lub rozwożącego pizzę po mieście słuchając na zmianę los santos rock radio i non stop pop :)
  • Odpowiedz