@jabol6000: Pegazus na którym większość się z Was wychowała oryginalnie miał premierę jako Famicom/NES 42 lata temu (JP 1983, NA 1985, EU 1986) a Rambo, który też był dość popularną u nas konsolą oryginalnie miał premierę jako Atari 2600 48 lat temu.
To niezwykle intrygujące, że w PL mieliśmy czasy gdy gracze rypali w tym samym czasie u nas na Amiga 1200, PC, NES (Pegazus), Sega MegaDrive, PS1 i Sega
@jabol6000: Wypadnę dziwny, ale wolałem produkt marki SEGA niż stare PS. 5-ka jest niezła, ale wątpię, że jakoś wspominać będę po latach jako coś fajnego, a jakoś produkt marki SEGA jak na swoje czasy był naprawdę grywalny, a to nie była norma tamtych czasów;)
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
źródło: 1000008461
PobierzTo niezwykle intrygujące, że w PL mieliśmy czasy gdy gracze rypali w tym samym czasie u nas na Amiga 1200, PC, NES (Pegazus), Sega MegaDrive, PS1 i Sega
@NiBBonacci: jak miałeś starego partyjnego albo dorobkiewicza bo ładnego hajsu trzeba było ( ͡° ͜ʖ ͡°)