Wpis z mikrobloga

Aaa g---o tam xd mogłem cały dzień zaplanować z randką by było romantycznie a i tak nic z tego nie było.

@mirko_anonim: Tutaj jest błąd taktyczny. Na takim etapie to ty jej masz pokazać, że jesteś facetem, masz ją zdominować, a ona ma poczuć skalę twojej siły, zaufać ci i dać się zdominować. Tak się buduje więź w dłuższych związkach. Ona teraz cię ma za lelaka i nie wykazuje zainteresowania,
  • Odpowiedz
@ShawnSpencer no jakiś powód jest że żona mu nie daje. Jak koleś pisze że płacą 50:50 to pewnie jeszcze z nią rozmawiać na każdy temat i o wszystkim decydują razem. Nie zdał shit testów.
  • Odpowiedz
no jakiś powód jest że żona mu nie daje. Jak koleś pisze że płacą 50:50 to pewnie jeszcze z nią rozmawiać na każdy temat i o wszystkim decydują razem. Nie zdał shit testów.

@kjungst: otóż to i nie widzi w nim mężczyzny :)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zajmij się sobą, wieczorem zamiast siedzieć z nią to siłka, innego dnia do ziomków, daj jej odczuć że masz w------e. Zrób formę, wyglądaj top i daj miesiąc dwa sama będzie chciała robić chiński helikopter, z fartem
  • Odpowiedz
A jak było u niej wcześniej? Może laska na początku robiła to, bo trzeba, a tak naprawdę jest aseksem?
  • Odpowiedz
mogłem cały dzień zaplanować z randką by było romantycznie a i tak nic z tego nie było.

@mirko_anonim: a próbowałeś przebrać się za błazna, wykonać dwa fikołki i zabawiać księżniczkę przez cały dzień?
A po wszystkim powinieneś sprzątnąć mieszkanie i pozmywać naczynia. Wtedy na pewno zadziała.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Rozstan sie z nia i tyle, im szybciej tym lepiej, a jak nie chcesz to zacznij chodzic na k---y xD U mnie jakby przez miesiac nie bylo nic to juz dawno walizy baba by miala za drzwiami, wychoduj sobie na nowo jaja, bo widocznie w waszym "zwiazku" to jej zaczely rosnac.
  • Odpowiedz