Wpis z mikrobloga

#iran #izrael #usa #woja.

mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
panDario - #iran #izrael #usa #woja.

mam już dość p---------a tego orangutana, odech...

źródło: image

Pobierz
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@panDario: Ten chłop to zwykły pozer, p---a i populista wycierajacy sobie mordę wartościami prawicowymi... Jak zresztą większość prawicy w 21 wieku wgl ¯\(ツ)/¯ (chociaż on bije już wszelki poziom bezczelności)
  • Odpowiedz
  • 5
@panDario: @T3sla panowie, z czystej ciekawości, na kogo głosujecie w polskich wyborach mając prawicowe poglądy i nie popierając Trumpa? Czy jakiś prawicowy polityk na naszym podwórku podziela Wasz pogląd?
  • Odpowiedz
Ale jak były wybory Kamala Trump też tak twierdziliście?

Kamala to byłby klon rządów bidena. Korzystne dla PL u Europy. Czy też ze względu na prawicowe wartości chwaliliście wtedy Trumpa?

@masz_fajne_donice: Ogólnie jeśli chodzi o mnie to tak, bo to było oczywiste. Z drugiej strony, to nie jest wina wyborców, ba to nie jest nawet wina Trumpa, że Demokraci kłamali i ukrywali stan Bidena zamiast urządzić normalne prawybory. Zamiast tego
  • Odpowiedz