Aktywne Wpisy

smutny_kojot +467
źródło: 20251111_162632
Pobierz
CoDwa +81
Jak to jest że tylko na wykopie marsz niepodległości jest bezczelnie wyśmiewany a tymczasem gdzie się nie spojrzę w świecie realnym albo na tik toku to ma praktycznie 90% poparcia?
#warszawa #marszniepodleglosci #11listopada
#warszawa #marszniepodleglosci #11listopada

Moja interpretacja tego zdjęcia jest taka, że ci, którzy najczęściej pieprzą o Le Pen i Orbanie zapominają, kto Putlerka nam wyhodował swoją MittelEuropą, swoim kupczeniem naszym bezpieczeństwem w zamian za tani gaz, swoimi resetami, Nord Streamami, swoim brakiem reakcji na Gruzję i aneksję Krymu.
A Radzio Sikorski to nie tyle miał zdjęcia na balkonie, co zapraszał Ławrowa na odprawy naszych ambasadorów. Miział się z ruskimi i publicznie
@Moderacja możecie podmienić we wpisie? Bo ja już edytować nie mogę
PiS -> wysyła na Ukrainę 400 czołgów, wraz z władzami USA i UK swymi działaniami pozwala Ukrainie ocalić państwowość w pierwszych tygodniach wojny
Konfederacja -> ma (miała) w składzie Grzegorza Brauna
Praktycznie
źródło: obraz
PobierzTrump samym swoim pier[autocenzura]niem spowodował już:
- deklaracje Francji, Danii, Szwecji i innych do gotowości wysłania kontyngentów na UA
- wyjęcie wydatków na zbrojenia z limitu zadłużenia
@Crisu: ty ale widzisz co oni mówią? Że Putin im nie przeszkadza, że to ok że zabił tylu ludzi, że tylko chciał odzyskać co jest jego
nie pamiętam by w Polsce była taka narracja o Bin Ladenie po 9/11 na przykład
@fraciu: @dominowiak - czemu mam wstawiać zdjęcie z Tuskiem jak w swojej wcześniejszej wypowiedzi nie wspominam o nim ani jednego słowa? To zdjęcie pochodzi po wyborach w stanach gdzie po "mlodym" Bushu swoje rządy przejmuje przejmuje Obama. Siergiej Ławrow i Hillary Clinton stoją z guzikiem z
Powiem ci więcej, Rosja nie zniknie, i za parę lat może więcej znów będziemy z nią handlować.