Jak to jest że tylko na wykopie marsz niepodległości jest bezczelnie wyśmiewany a tymczasem gdzie się nie spojrzę w świecie realnym albo na tik toku to ma praktycznie 90% poparcia?
@CoDwa: Bo siedzisz w swojej bańce? Byłbym za marszem, ale skoro to ma być marsz niepodległości i jednoczący Polaków to co tam robią antyrządowe, naziolskie i faszystowskie hasła? Jak wspólnota to wspólnota.
@MarianoaItaliano: Ale jakby rządził PIS to pewnie hasła antyrządowe byłyby ok? Co do haseł naziolskich, gdzie takie słyszałeś na marszu bo zakładam że byłeś?
@CoDwa: Ci co popierają marsz w dużej cześć biorą w nich udział stąd tik toki, jednocześnie spróbuj napisać komentarz na wykopie przez apke idąc w tłumie 50-100k typa. A że krytycy mulą pałę przed lapkiem plując na tych tfu... faszystów to jest co jest ( ͡º͜ʖ͡º)
@CoDwa: Nie widziałem nigdy na tym marszu antypisowskich haseł, co do naziolskich wystarczy spojrzeć na zdjęcia banerów w relacjach TV, mało to było o ''białej rasie'' w poprzednich latach? Dzisiaj też mi mingęły pewne czarne flagi.
@dzyndzla: Mam gdzieś co jest na Ukrainie, rozmawiamy o marszu świętującym Polskę i jej niepodległość, która wiele przez f-----m i nazizm wycierpiała, o czym zdaje się uczestnicy marszu zdają się momentami zapominać.
@dzyndzla: Z tym że prajdparady to generalnie marsze jednego środowiska - tak jak te antyaborcyjne środowisk prawicowych, ale co do 11 listopada to fajnie by było gdyby święto niepodległości służyło jednak do łączenia niż dzielenia narodu pod wspólnym hasłem. Ale to już takie rozkminy. Nie podoba mi się zawłaszczanie patriotyzmu przez prawą stronę i odmawiania komuś polskości i przyznawanie sobie monopolu na to kogo można nazwać Polakiem a kogo nie.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#warszawa #marszniepodleglosci #11listopada
@CoDwa: bo tiktok jak i inne socialmedia podsyłają ci to co chcesz widzieć
@MarianoaItaliano: dokładnie to samo, co banderowskie i ssmańskie insygnia i treści w armii ukraińskiej; istnieją, kwestia skali
@CoDwa: To normalna reakcja - spęd zapijaczonych patusów nie może być inaczej odbierany przez zdrowych ludz.
źródło: image
Pobierz