Aktywne Wpisy

rales +1757
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +124
313 629 + 105 = 313 734
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
źródło: image_picker_A301E1B2-C4EA-41C6-855C-EECB399EE668-34721-000004003BE8DCA7
Pobierz

Akurat z tych słów to się nikt nie śmiał. Diagnoza (akurat ta) była dość trafna.
@Lolenson1888: nadal można się z tego śmiać, bo nie było ani nie ma realnych szans aby się to wydarzyło
Komentarz usunięty przez moderatora
@ksiezyc_w_siatce: bo gdyby Polska stanowiła istotny trzon tych sił, a ma taki potencjał, to byłaby w stanie sama bronić sie wiele dłużej, wiedząc, ze za Odrą ma chociaż logistykę i wsparcie wywiadowcze.
źródło: 480757281_28767689699496292_6011557706936685900_n
Pobierz@Lolenson1888: ten fragment to w ogóle pokazuje naiwność. Niezależnie jaki kraj tam wstawić. A jak wstawić taki który jest na innym kontynencie i ma nas gospodarczo głęboko w dupie to już w ogóle.
@Thorrand: dużo ludzi się śmiało, bo nie znając kontekstu myślało, że Sikorski mówił o polityce rządu Platformy albo podsumowanie w ogóle polskiej dyplomacji, a on oczywiście podsumowywał wizję PiSowskiej polityki zagranicznej
A nie, tamten się nazywa Musk, wiec wyjaśnij mi proszę kim
@Papieznieumarl: Moim zdaniem między Sorosem, Muskiem, Gatesem czy Bezosem różnica jest niewielka, to miliarderzy, którzy posługują się politykami dla własnych celów. Nie rozumiem bronienia jednego w imię walki z drugim, skoro to taka sama choroba. No i ostatnie miesiące tak, ale w ostatnich tygodniach przycichł, ba wręcz polski rząd małpuje Trumpa z