Wpis z mikrobloga

Jedno auto pomaga w społeczeństwie dostarczyć rzeczy szybko sprawnie i niskim kosztem, pracę tych ludzi szanujemy i rozumiemy. Drugie auto sprawia, że na parkingu musisz się przeciskać jak rabak, spala 2 razy więcej paliwa dzięki czemu możesz się truć w mieście 2 razy bardziej efektywnie, zmniejsza widoczność dla innych uczestników ruchu, zmniejsza przeżywalność potrąconych pieszych, a przy zderzeniu czołowym wjedzie Ci na maskę żebyś mógł zdechnąć szybciej. Jedyne co przewozi ten czołg to ego ludzi którzy mają innych ludzi w głębokiej dupie. Ta abominacja życia w społeczeństwie powinna być prawnie ograniczona.
Zupa-jeza - Jedno auto pomaga w społeczeństwie dostarczyć rzeczy szybko sprawnie i ni...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 134
@joekey I mamy pierwszego Polaka o dostępnych dwóch szarych komórkach. Kompleksowość życia sprowadza się do dwóch opcji, komuchy i „wolnościowcy”. Ach te komuch na każdym kroku pod każdym kamieniem, tylko się czają żeby nam uprzykrzyć życie xD. Pij więcej to Ci te dwie pozostałe wyczyści, może przestaniesz się odzywać.
  • Odpowiedz
@Zupa-jeza: ten po prawej np może wozić budowlańców do roboty, a wiadomo że wspierają społecznstwo swoimi podatkami ʕʔ

zresztą, nie rozumiem czemu uważasz, że ktoś kto jeździ jakims renault w vanie musi miec wybujałe ego, tam też wejdzie 7 osób jak do tego GLSa
  • Odpowiedz
@Zupa-jeza

Jedno auto pomaga w społeczeństwie dostarczyć rzeczy szybko sprawnie i niskim kosztem, pracę tych ludzi szanujemy i rozumiemy. Drugie auto sprawia, że na parkingu musisz się przeciskać jak rabak, spala 2 razy więcej paliwa dzięki czemu możesz się truć w mieście 2 razy bardziej efektywnie, zmniejsza widoczność dla innych uczestników ruchu, zmniejsza przeżywalność potrąconych pieszych, a przy zderzeniu czołowym wjedzie Ci na maskę żebyś mógł zdechnąć szybciej. Jedyne co przewozi ten
  • Odpowiedz
  • 6
@MariuszBuzianocnik911 Twoja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się moja. Niestety oddychamy wspólnym powietrzem, jeździmy po wspólnych drogach i płacimy na te samo państwo. Na prawdę w swoim domowym zaciszu możesz żreć złoto, w------e, ale resztę trzeba prawnie regulować bo mimo bo każdy jeden taki nieuk jak ty może być przydatny w społeczeństwie.
  • Odpowiedz
@Zupa-jeza: SUVy są spoko, tylko takie normalne, nie jakieś g---o hatchbacki napompowane, dopóki nie miałem też hejtowałem.

Na zadupiach nie martwisz się każdą dziurą, na śniegu 4x4 pomaga, wjedziesz i wyjedziesz praktycznie wszędzie (nie mylić tylko z terenówką do off Road), pakowane, wygodnie się wsiada i wysiada. Można dużo do tego zapakować. Pieski też mają wygodną kanapę z tyłu. Dobrze wgluszone na ogół i pewnie się prowadzi (czego brakuje terenówkom) wyposażenie
  • Odpowiedz
Twoja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się moja.

@Zupa-jeza: A gdzie on ci zabiera twoją wolność? Ja widzę, że jedzie po swoim pasie i nikomu nie wadzi. Rozumiem, że ty jeździsz Cinquecento, ale tak samo inny robak na rowerze może ci powiedzieć, że ograniczasz jego wolność j----y trucicielu, bo ty smrodzisz, a on nie XD Kim ty jesteś, żeby decydować kto ma jakim autem jeździć? Jak tak się troszczysz
  • Odpowiedz