Aktywne Wpisy

Wrrronika +59
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +93
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Porównanie cen:
Cena OBI................99zł
Cena ALLEGRO .....43zł.....(33+10)
Cena ALI.................29zł.....(24+5)
OBI tak się ludzi robi...
#zakupyzchin #zakupy #aliexpress
źródło: klucz
Pobierz@jan-fifalski i do tego potrzebowałeś klucz z rozstawem do 39 mm? Za 30-35 zł mogłeś kupić w markecie z rozstawem do 30 mm, wystarczający do zastosowań domowych.
@BornToDie69: kilka postów wyżej masz dokładnie ten sam klucz, tej samej firmy, na allegro za "tylko" 16 zł mniej, więc niby dokładnie tak jest?
W markecie zawsze będzie drożej, bo market jest dostępny od ręki, wchodzisz, bierzesz i masz, a nie czekasz 2 dni na przesyłkę albo i więcej jak jest weekend. A OP rżnie głupa, żeby różnica wyglądała
Swoją drogą to chyba normalne że w stacjonarnym dla polaka musi być razy drożej xD
@Special_ONE: j/w - ten sam klucz na allegro kosztuje 16 zł mniej. Łyknąłeś bez wątpliwości rżnięcie głupa OPa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@slawek887 z tym to nie do końca się zgodzę, w marketach też mają promki i zdarza się, że jest najtaniej. Ostatnio dzień przed wigilią kupiłem w Castoramie wkrętak Boscha GO 3 za 269 zł (teraz jest u nich za 298), najtaniej w necie było za 290, teraz 288. Rok temu w Leroy kupiłem też wizjer elektroniczny EZVIZ DP2C na dobrej promce, 100 zł taniej niż online.