Wpis z mikrobloga

Babcia przyjedzie do mnie w sobote na około 2 miesiace, zimuje u nas w Niemczech XD. Juz sie doczekac nie moge, pojdziemy se na kawe i ciasto do kawiarni, kocham Babcie, zawsze jak u nas na dluzej jest to mimo 89 lat, odzywa jest aktywniejsza i ma jakies to zycko lepsze. Kochajcie babcie jak jeszcse macie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Wezwoguleicstont U mnie z bliskich, to mama i babcia u której spędziłem pół dzieciństwa. Dziadka już 14 lat nie ma :(. Jednego dziadka w ogóle nie poznałem, ale może i dobrze bo dobrym człowiekiem nie był. A jedną Babcia mi zmarła jak miałem 8-9 lat, dzień po urodzinach tej babci o której pisze i tydzień przed moimi
  • Odpowiedz
@Lujdziarski: I tak jesteś "bogatszy" niż ja, bratku. Szanuj babcię, zwłaszcza, że jest taka "energiczna" jak napisałeś. To jest coś zajebistego. Mój dziadek przed śmiercią też taki był, ale bardzo szybko pogorszył się jego stan gdy tylko trafił do szpitala (całe życie żadnych leków, nic!) i zmarł w wieku 94 lat 2 lata temu.

Udanego dnia Ci życzę!
  • Odpowiedz
@Lujdziarski: ech zwykle ludzie pisza o swoich rodzicach albo dziadkach że są z-----i albo za PiSem, tak rzadko ktoś pisze że ktoś kocha babcie czy dziadka. Przykre to.

A ja kocham mamę
  • Odpowiedz