Aktywne Wpisy

Ka4az +713
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Chlodny_Pokerzysta +115
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

jak googluję rzeczy w stylu "wzór cv 2025" to pokazuje mi strony z których wynika że w gruncie rzeczy CV do standardowych korporobót powinno być gdzieś pomiędzy laurką dla mamy od szóstoklasisty a aplikacją na akademię sztuk pięknych w wiedniu #pdk, nie mówiąc już o tym że bawi mnie oznaczanie swojej znajomości języka jakimiś gwiazdkami jak tureckie hotele na all inclusive
wiadomo, że powinna się liczyć merytoryka ale na początku to CV będą oglądać #julka z HR więc sam już nie wiem czy lecieć na standardowym, schludnym czarno-białym szablonie czy bawić się w kolorki na jęzorki
jestem ciekaw waszej opinii a ta grafika to i tak jeden z bardziej konserwatywnych proponowanych wzorów
#pracbaza #korposwiat #cv
źródło: Capture
PobierzZasada jest prosta: masz wyjściową mordę to dodajesz zdjęcie, a jak nie masz to nie dajesz.
@henrykTransformator faktycznie jest to argument ehh
Jak jestes brzydki to ofc nie wklejaj