Szukam biurka regulowanego elektrycznie i pytanie czym się różnią te poszczególne rodzaje blatów i który najlepiej? Biurka z płyty meblowej Biurka z płyty MDF Biurka z litego drewna Biurko z orzecha włoskiego
Przy biurku będę stała przez 90% czasu i to na czym mi najbardziej zależy to żeby było stabilnie na wysokości przy chodzeniu po bieżni, mam jeden monitor ultrawide i dwa 24 cale po bokach. 1. Jest rozróżnienie w modelach na ilość silników, jest jeden lub dwa, jakie to ma znaczenie? 2. Ilość segmentów w kolumnie, 2 czy 3 lepiej? 3. Grubość blatu 25 mm będzie ok czy musi być więcej, np 38mm?
@donalejd: najlepiej osobno kupić blat taki jak ci się podoba i osobny stelaż. te biurko wyżej to nie pisze jakie ma siłowniki. gdyby to był bosch albo linak to by się chwalili
2 silniki - większy udźwig i szybciej podnosi. ot typowa firma krzak nie pisząca konkretów ilość segmentów - od tego wysokość maksymalna i stabilność zależy grubość maksymalna ja mam 4cm i taka grubość mi odpowiada płyta meblowa to najgorsze g---o poza
@donalejd najlepsze jest lite drewno. Do qyboru do koloru. Tylko warto policzyc ile co bedzie wazyc bo duzo biurek ma mala nosnosc. Tak jak kolega wyżej polecam osobno blat osobno stelaż kupic. Blat dostaniesz u kazdego stolarza od blatów kuchennych na wymiar
@donalejd: ten który mam trochę głośno chodzi bo kupiłem chińczyka na allegro 5 lat temu. Ostatnio widziałem te dwa stelaże które spoko wyglądają Boho office np. na niemieckim Amazonie Autonomous smartdesk diy
Blat to kupisz u stolarza. Wytnie ci nawet dziury na monitor czy co
@donalejd: Mam właśnie to biurko z blatem z płyty laminowanej - dziki dąb i szczerze polecam. Mechanizm działa od ponad 3 lat bez zarzutu a samo biurko jest stabilne na wysokości jakieś pracuje to jest 116-120cm. Same płyty też są dobrej jakości - nie widać żadnych przetarć a laminat dziki dąb jest bardzo wdzięczny bo nie widać na nim kurzu ( ͡°͜ʖ͡°)
Biurka z płyty meblowej
Biurka z płyty MDF
Biurka z litego drewna
Biurko z orzecha włoskiego
Znalazłam biurko z płytą melaminowaną 25 mm:
https://elzap.eu/biurko-z-elektryczna-regulacja-wysokosci-E-Move-E400,id-11974#E400/W/USB/120x70/BIALY/-/-/-/-/-/-/-/-
Będzie ok? Słyszał ktoś o firmie?
Przy biurku będę stała przez 90% czasu i to na czym mi najbardziej zależy to żeby było stabilnie na wysokości przy chodzeniu po bieżni, mam jeden monitor ultrawide i dwa 24 cale po bokach.
1. Jest rozróżnienie w modelach na ilość silników, jest jeden lub dwa, jakie to ma znaczenie?
2. Ilość segmentów w kolumnie, 2 czy 3 lepiej?
3. Grubość blatu 25 mm będzie ok czy musi być więcej, np 38mm?
#biurko #pracazdalna #homeoffice #programista15k #pcmasterrace #pokazbiurko
2 silniki - większy udźwig i szybciej podnosi. ot typowa firma krzak nie pisząca konkretów
ilość segmentów - od tego wysokość maksymalna i stabilność zależy
grubość maksymalna ja mam 4cm i taka grubość mi odpowiada
płyta meblowa to najgorsze g---o poza
Czy mógłbyś doradzić gdzie kupić blat i stelaż?
Ostatnio widziałem te dwa stelaże które spoko wyglądają
Boho office np. na niemieckim Amazonie
Autonomous smartdesk diy
Blat to kupisz u stolarza. Wytnie ci nawet dziury na monitor czy co
Same płyty też są dobrej jakości - nie widać żadnych przetarć a laminat dziki dąb jest bardzo wdzięczny bo nie widać na nim kurzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)