Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

2025 rok i sprowadzanie wciąż roli kobiet do służących, zdziwienie, że nie tworzą się solidne relacje i nie rodzą dzieci.
Nie pytajcie jak, znalazł sposób na rozwalenie społeczeństwa, kliknij odnośnik.
  • Odpowiedz
@olokynsims: nawet nie chodzi oto. To co napisała ta kobieta, to są podstawowe umiejętności które powinien posiadać każdy - niezależnie od płci. To coś, co sprawia, że ogarniasz własną kuwetę.
  • Odpowiedz
@kot-kot-pies: jestem mirkiem xD Nie wiem, byłem tylko w jednym ale w bardzo młodym wieku gdy jeszcze mieszkałem z rodzicami. Jak mieszkam sam, to nawet nie pozwoliłbym kobiecie dotknąć się do tych czynności. Moje brudy, ja piorę. Ja wynajmuję pokój, ja go sprzątam itd.
  • Odpowiedz
2025 rok i sprowadzanie wciąż roli kobiet do służących, zdziwienie, że nie tworzą się solidne relacje i nie rodzą dzieci.

@olokynsims: akurat w czasach kiedy kobiety były sprowadzane do roli służących rodziło się najwięcej dzieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pedro67 wojny plci ciąg dalszy , z jednej strony dla mnie to zwyrodnialstwo dymac plastik z drugiej zanoszę się śmiechem jak femina która pali wodę na herbatę daje argumenty jakby co najmniej była 60 letnia gospodynią domowa która te rzeczy naprawdę robiła , podejrzewam że pani alice nawet kanapki zrobić nie umie
  • Odpowiedz
@olokynsims

Nie pytajcie jak, znalazł sposób na rozwalenie społeczeństwa, kliknij odnośnik.

Ja tu widzę raczej manipulacje bo dobrze wiemy że wyzwolone kobiety z dużych miast raczej nic z tej listy nie robią albo robią z laski a ona robi z tego koronny argument przeciw kawałkowi plastiku
  • Odpowiedz
@TheForbiddenLast

@kot-kot-pies: jestem mirkiem xD Nie wiem, byłem tylko w jednym ale w bardzo młodym wieku gdy jeszcze mieszkałem z rodzicami. Jak mieszkam sam, to nawet nie pozwoliłbym kobiecie dotknąć się do tych czynności. Moje brudy, ja piorę. Ja wynajmuję pokój, ja go sprzątam itd.

I tak jest prawie wszedzie , a ona nagle wyskakuje z argumentami jakby była spracowaną 60 letnia halinka , kazdy wie że młode kobiety
  • Odpowiedz