Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

powinem juz spać ale mysli przeróżne. Mętlik w glowie na jaki samochod sie zdecydowac. Kazdy z rozwazanych na swoje plusy i minusy
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mirki, minęło około 3 miesiące od kiedy przesiadłem się z Windowsa 11 na Ubuntu i powiem wam, że jestem mega zachwycony jak to wszystko pięknie śmiga. Niczego mi nie brakuje, soft typowo na windowsa leci na wirtualce a reszta włącznie z gierkami na linuxie. Jakie wy macie odczucia? Windows 11 przelał czarę goryczy podejściem do śledzenia, i ta ułomność od WIndowsa 10 jeśli chodzi o niespójności w menu.
Dla mnie to rok LINUXA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Działa mi WakeOnLan czego na windzie nie dało się ustawić więc posiadanie NAS traci dla mnie sens. 3 miesiace i u mnie bez jakiejkolwiek znajomości terminala na początku wspieram się AI. Kdeconnect petarda. YT chodzi szybciej i płynniej.
Mój procek ma 13 lat, a na córki lapku który dostała w 4 klasie (pisiorski
@kanarex: Ja się musiałem zastanowić kiedy ostatni raz widziałem wirusa.
2012 rok, windows 7.
@DevSwift: U mnie czarę goryczy przelał win10, bo z tego badziewia nie dało się korzystać.
No i od tego czasu, również na Ubuntu przeszedłem. Polecam :)
Podoba mi się duża różnica w responsywności systemu, a wcale nie mam słabego sprzętu.
Trochę słabo, że niektóre aplikacje pisane natywnie pod Linuxa są w gorszej wersji/wybrakowane. Discord na Linuxa dopiero niedawno dostał działający screen sharing na Waylanda.
Ale nie no, zapomnij o jakimś tam roku linuxa XD dopóki przeciętny janusz nie będzie kupował
Przy obecnej wersji windowsa w trakcie instalacji też trzeba wchodzić w "terminal" jak chcesz ominąć zakładanie konta ms.
Komentarz usunięty przez autora
U mnie W11 też przelał czarę, byłem a W10, już ten system mi się nie podobał, szczególnie nowe wersje