Aktywne Wpisy

laventel +107
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

kamil-tumuletz +620
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dopłaty do rynku pierwotnego natomiast spowodują spadek cen na rynku wtórnym (albo wzrost na pierwotnym), co spowoduje, że flipy na pierwotnym stracą sens, bo inwestor jest od razu w plecy, przynajmniej w krótkim terminie. Ale najlepiej żadnych dopłat.
#nieruchomosci
moze to zwiekszac presje cenowa na deweloperach oraz dzialac w celu zmiany percepcji ludzi zeby chetniej kupowac na wtornym
ten projekt z limitami i zorientowaniem na konkretny rynek na pewno jest lepszy niz ten oryginalny, trzeba byc juz skrajnie zafiksowanym na j-----u jemnioma zeby tego nie przyznac
chociaz ja szczerze mowiac najbardziej bylbym za skupem przez panstwo starych unitow, restaurowaniem, i wystawianiem pod tani najem. wydaje mi sie ze to bylaby najkorzystniejsza opcja pod katem stymulowania rozwoju, zachecania do migracji za praca itd.
Finansowanie deweloperów jako element walki z fliperami to fatalny pomysł