Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +1
Jaki sport pomógł Wam najbardziej schudnąć?
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję

SzubiDubiDu +78
Ogólnie to jeżdżę sobie na codzień autkiem w postaci 20 letniej Hondy, która była produkowana jako eksperymentalna hybryda. Problem jest taki, że po 20 latach to oryginalne ogniwa ledwo żyją i cała ta hybryda działa tak na 50%. I jak jeżdżę autostradą to moja prędkość maksymalna to jakieś 120km/h. Jak mam szczęście to mogę zrobić chwilowy skok do 140 ale trwa to może 2 minuty.
I wiecie co? Nigdy mi się nie
I wiecie co? Nigdy mi się nie
źródło: honda hshitbox
Pobierz

Jak to jest z tą przeglądarką Chromium? Niby open source alternatywa dla Chrome i powinna być niezależna od usług Google, ale wywaliło mi z niej dodatek uBlock Origin, bo Google zmieniło swój manifest czy coś. A i rozszerzenia bierze z Chrome Web Store a nie z niezależnego repozytorium. Czy jest jakaś alternatywa nie na smyczy giganta z Mountain View ale z podobnym silnikiem JavaScript? Zależy mi w sumie żeby Instagram działał i nie było reklam ani syfu w systemie.
#chrome #chromium #komputery #informatyka #internet
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Tym niemniej zgadzam się co do tego, że konkurencja jest niezbędna, by klient nie był wystawiony całkowicie na pastwę jednej korporacji.
Gracze PCtowi polecający konsole
użytkownicy Windowsa polecający Linuxa
użytkownicy amazona polecający lokalne sklepy
steamiarze polecający goga
samochodziarze polecający komunikację miejską lub rower xd