Wpis z mikrobloga

Jak wygląda ten build z maxowaniem bonusów do zręczności w pierwszym rozdziałem i walką mieczem pod zręczność? Ile można w ogóle zebrać zręczności w pierwszym rozdziale?
#gothic
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Uuroboros: Dzięki. Planuję wydać jak najmniej punktów nauki i ogarnąć kradzież każdego npc. Chodzi mi właściwie tylko o to, żeby założyć miecze pod zręczność dzięki bonusom, a punkty nauki w siłę i jednoreke pakować. Zastanawiam się, czy trzeba uczyć się warzenia mikstury i wgl inwestować coś, czy tylko z bonusów mi starczy (razem z tabliczkami).
  • Odpowiedz
@CosyGrave: wydaje mi się że goblinich jagód jest ok 11, tabliczki dadzą ci coś koło 20-30, chram 10-20, miksturki przez całą grę chyba 4-5? więc kolejne 15 zręczności do kupienia lub znalezienia, gear da ci 20-30 2 pierścienie 5 zręczności, jako strażnik miejski dostaniesz szansę znalezienia amuletu 10/15 zręczności teraz nie pamiętam, inaczej zostaje amulet z jarkendaru +4 zręki +4 siłki, pasy są chyba najpierw 5 potem 10 a potem
  • Odpowiedz
@Karatte: miecz mistrzowski można zdobyć za darmo, wystarczy pobić cassie albo ramireza w kanałach. A co do kupna go u Martina to pamiętaj że jeżeli klikniesz handel i z niego wyjdziesz nie kupując miecza to Martin go założy i nie będzie możliwości kupna.
  • Odpowiedz