Aktywne Wpisy

zdrajczyciel +81

wscieklykabanos +307
#polskiedrogi Historia z happy endem.
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
źródło: G4NkQ9OWsAAuXYn
Pobierz

Dążę do fajnej sylwetki, na razie zrzucam wagę, żeby się tłuszczu pozbyć a potem robić czystą masę. Udało mi się schudnąć już z 8kg. Ważę teraz 72. Wg wszystkich pomiarów na różne sposoby poziom tłuszczu w moim organiźmie to 12% ale mniejsza z tym. Więc ten brzuch powinien jakoś wyglądać a jest wałek tłuszczu, co prawda mniejszy niż był ale dalej jest. Ile ja cholera mam jeszcze schudnąć, żeby mieć typowo płąski brzuch chociaż w stylu:
http://www.hellawella.com/sites/hellawella.com/files/2012/06/Vitals_FitManInBathroom.jpg
Miał ktoś podobny problem? Przedstawiam na zdjęciach niżej mój tłuszcz (UWAGA!)
Wiem, że nie chudnie się miejscowo, tylko z całego ciała, więc ile ja jeszcze muszę schudnąć, żeby się tego cholerstwa pozbyć ? :(
Rączki mam chude, nogi też wychudły, został tylko brzuch. Dotarcie do wagi poniżej 70kg, np 68 trochę mnie przeraża bo to strasznie mało. mam 180cm wzrostu, 79 w pasie około.
Zdjęcia: (specjalnie wrzucam jako link, żeby nie wszyscy musieli oglądać na mirko)
https://i.imgur.com/i4xUu1x.jpg
#dieta #odchudzanie #silownia #pytanie #kiciochpyta #mojaforma
Przestań się tak przejmowac deficytem/dodatnik bilansem, tylko skup się po prostu na zdrowym żarciu i soldnym treningu, a i stracisz tłuszcz, i zbudujesz mase mięśniową ;)
To, że jesteś (byłeś) otłuszczony to kwestia spieprzonych hormonów (dietą i stylem życia), a cwiczenia na siłowni i zdrowe jedzenie pomogą je uregulowac.
To co pokazujesz na zdjęciu to w dużej mierze obwisła skóra, która pamięta jeszcze duży bebech - lata miną, aż