Aktywne Wpisy
stanley___ +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
siwy-y +400
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
źródło: temp_file3043348302462130500
Pobierz

Dążę do fajnej sylwetki, na razie zrzucam wagę, żeby się tłuszczu pozbyć a potem robić czystą masę. Udało mi się schudnąć już z 8kg. Ważę teraz 72. Wg wszystkich pomiarów na różne sposoby poziom tłuszczu w moim organiźmie to 12% ale mniejsza z tym. Więc ten brzuch powinien jakoś wyglądać a jest wałek tłuszczu, co prawda mniejszy niż był ale dalej jest. Ile ja cholera mam jeszcze schudnąć, żeby mieć typowo płąski brzuch chociaż w stylu:
http://www.hellawella.com/sites/hellawella.com/files/2012/06/Vitals_FitManInBathroom.jpg
Miał ktoś podobny problem? Przedstawiam na zdjęciach niżej mój tłuszcz (UWAGA!)
Wiem, że nie chudnie się miejscowo, tylko z całego ciała, więc ile ja jeszcze muszę schudnąć, żeby się tego cholerstwa pozbyć ? :(
Rączki mam chude, nogi też wychudły, został tylko brzuch. Dotarcie do wagi poniżej 70kg, np 68 trochę mnie przeraża bo to strasznie mało. mam 180cm wzrostu, 79 w pasie około.
Zdjęcia: (specjalnie wrzucam jako link, żeby nie wszyscy musieli oglądać na mirko)
https://i.imgur.com/i4xUu1x.jpg
#dieta #odchudzanie #silownia #pytanie #kiciochpyta #mojaforma
@hartem: chcę mieć fajny brzuch taki jak kiedyś @Nadrill: wie że miałem lepszy :(
@Karol191: robie deficyt kaloryczny, i nie żrę słodkości co robiłem przez ostatnie miesiące. Ogólnie się opieram właśnie na diecie i deficycie niż na ćwiczeniach. Tak to na rowerze trochę jeżdżę i raz w tyg pobiegam. Ewentualnie w siatkę jak gram.
No muszę się wziąć. Ale tak czy siak przeraża mnie zejście poniżej 70, potem tyle kg nadrabiać przy masie ahh
Trening siłowy z ćwiczeniami wielostawowymi daje efekt. Podkręcasz metabolizm bo nie tylko zużywasz energię w trakcie treningu, ale również zużywasz dodatkową energię przez długi czas po treningu ponieważ organizm się regeneruje. Idąc dalej
@berti: @Helid: bieganie da mniejsze efekty?
lepiej cwiczyc i czekac az miesni bedzie wiecej niz tluszczu
Proces budowania tkanki mięśniowej i posiadanie tkanki mięśniowej działa korzystnie pod kątem spalania tkanki tłuszczowej. Poza tym potem wyglądasz jak człowiek a nie jak patyk.
Bieganie zużywa energię jedynie w trakcie i wykorzystuje mięśnie. Nie buduje ich i nie powoduje podkręcenia metabolizmu.
@wykopowy1:
Mam pytanie. Czy sam wymyśliłeś taką strategię, czy od kogoś się o niej dowiedziałeś? Bo jak dla mnie to jest to tak 'od d--y strony' podejście, jakie tylko może byc.
@berti: no ale, żeby zgubić tłuszcz to chyba trzeba mieć deficyt