Wpis z mikrobloga

#cs16 #csgo #cs2

Od jakiegoś tygodnia wróciłem sobie do csa 1.6, bo dzięki valve ze z 150-180 fps w csgo w cs2 mam jakieś 30-40 i się nie da grać.
No i od tygodnia siedzę na l4 xD.

Trafiłem o dziwo na serwer gdzie gra full ludzi i są różne mapy, nie ma botów i w szoku byłem jak na mapie de_train zaraz po rozpoczęciu ze 3 ludzi co rozlosowało do TT zaraz na siłę przeszli do CT XD bo to oczywiście mapa CT i kampy XD lubię tą mapę ale takie coś w 2025 roku robi mi takie XD na mordzie
Poczułem się jak w latach 2005-2010 xD
strikelucky - #cs16 #csgo #cs2

Od jakiegoś tygodnia wróciłem sobie do csa 1.6, bo dz...

źródło: Mod_372691_sd_image

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@strike_lucky kochałem 1.6 głównie za sprawą modów typu COD, BF (nabijanie odznaki na niewidzialność [*]) i chyba najbardziej przyjemny do chillowej gry był chowany. Szkoda że serwerów z tym ostatnim modem już nie ma wcale a piękny był
  • Odpowiedz
  • 0
@BocianKleKle: ja tak średnio lubiłem mody, wolałem klasyk bez modów ffa czy nawet tp.
Ale za gówniaka lata ~2005 jak pierwszy raz grałem to był taki mod jak warcraft i tam miało się jakieś fajne umiejętności i to mi się podobało nawet ehh
  • Odpowiedz
@BocianKleKle jak pierwszy raz grałem na bf mod to myślałem że ludzie mają cheaty na niewidzialność XDDD ale elegancki mod to był, chyba mój ulubiony wraz z chowanym, cod moda jakoś nie lubiłem, na 3 miejscu zombie i na 4 jailbreak
  • Odpowiedz