Wpis z mikrobloga

Gdy zostal zabity prezydent #gdansk Adamowicz, w pierwszej chwili zrobiło mi się po prostu przykro że ktoś zamordował czlowieka, pomyslalam o jego rodzinie, potem poczułam złość że organizatorzy imprezy dopuścili do takiej sytuacji, a na koniec spory niepokój ze są ludzie zdolni do takiego czynu. Natomiast ani przez moment nie pomyślałam o jak fajnie ze zabili lewaka. Nie znosilam tego co Adamowicz robił, nie zgadzałam sie z nim, jego wypowiedzi mnie wkurzały, ale nie przyszło by mi do glowy grzebać w nich po to żeby "wykazać" że fajnie że nie żyje. Co trzeba mieć we łbie żeby sie tak zachowywać?
#charliekirk #zamach #usa #4konserwy
Anetkia - Gdy zostal zabity prezydent #gdansk Adamowicz, w pierwszej chwili zrobiło m...

źródło: charlie-kirk-private-family-moments

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anetkia: jak widzisz to nie ma znaczenia czy dana osoba to skrajny lewicowiec czy prawicowiec, taki ktoś to po prostu fanatyk, gbur i prostak.
  • Odpowiedz
Gdy zostal zabity prezydent #gdansk Adamowicz, w pierwszej chwili zrobiło mi się po prostu przykro że ktoś zamordował czlowieka, pomyslalam o jego rodzinie, potem poczułam złość że organizatorzy imprezy dopuścili do takiej sytuacji, a na koniec spory niepokój ze są ludzie zdolni do takiego czynu.

@Anetkia: Śmierć jest tragedią co najwyżej tylko i wyłącznie dla bliskich zabitej osoby, ale nawet i oni kiedyś będą musieli zacząć żyć normalnie.
  • Odpowiedz
po to żeby "wykazać" że fajnie że nie żyje. Co trzeba mieć we łbie żeby sie tak zachowywać?

@Anetkia: nikt nie mówi, że "fajnie", że nie żyje tylko po prostu ludziom raczej nie jest go szkoda, bo jedyne z czym się kojarzył to niebezpieczna tuba propagandowa
  • Odpowiedz
@Anetkia: Jeżeli Adamowicz to był wg ciebie lewak, to masz braki z podstawówki. I nie p-----l tu o uproszczeniach, bo to zwyczajne wyzywanie, które zaczęli korwiniści i które miało i ma zgubny wpływ na społeczeństwo polskie.
  • Odpowiedz
  • 8
@LuznaPusi: bawi mnie takie sygnalizowanie cnoty względem jakiegoś polityczka z USA, gdy wokół mamy znacznie więcej cierpienia, odnośnie którego nie wykazujesz takiej empatii. No ludzie mają w dupie chłopa, którego nie znali jeszcze wczoraj. Wielkie halo.
  • Odpowiedz
@Anetkia w jakim świecie Adamowicz, członek prawicowego skrzydła PO niby był lewicowy? Przecież on właśnie dlatego mocno poróżnił się z Platformą, bo nie chciał iść na lewo.

A co do tego propagandysty co dostał kulkę, to ludzie nie śmieją się z faktu, że go postrzelili, tylko z tego, że koleś, który zachęcał do posiadania broni, negował cierpienie ofiar strzelanin ginie w taki sposób.
  • Odpowiedz
w jakim świecie Adamowicz, członek prawicowego skrzydła PO niby był lewicowy? Przecież on właśnie dlatego mocno poróżnił się z Platformą, bo nie chciał iść na lewo.

@miki4ever: No nie, PO się odcięła od Adamowicza, bo był zwyczajnym przestępcą i stał w środku układu z mafią deweloperską na pomorzu. Przypomnieli sobie dopiero o nim po śmierci i wykorzystali to politycznie do walki z Pisem.
djtartini1 - >w jakim świecie Adamowicz, członek prawicowego skrzydła PO niby był lew...

źródło: 4c5fb871584038e23a5318c2359b5a10fdca8c58e6442be26d0ea5300f094d89,w800

Pobierz
  • Odpowiedz
@Anetkia:

Masz jeszcze na dokładke poczytaj sobie komentarze i zobacz ile plusów mają, a to tylko niektóre, prawackiej dziczy z wykopu po ostatnim mordestwie tej Ukrainki.
To samo prawactwo kóre wycierało sobie mordy jej śmiercią do robienia nazistowskiej propagandy, obrzydliwe.

I wy macie czelnośc zarzucać komukolwiek gloryfikowanie przemocy.
john-eek - @Anetkia: 

Masz jeszcze na dokładke poczytaj sobie komentarze i zobacz il...

źródło: stulejoprawactwo mordercy gwałciciele

Pobierz
  • Odpowiedz
@djtartini1:

I co chcesz tym udowodnić?
Normalne nagółwki medialne przedstawiające fakty i w przeciwieństwie do prawactwa, bez kipienia nienawiścią, nawoływania do przemocy czy morderstw.
Nieumyślnie pokazałeś czym sie rózni cywilizacja od takiej zbrodniczej dziczy jak wy.
  • Odpowiedz