Wpis z mikrobloga

@bialykruczek: no i masz zwiedzanie muzeum w trakcie do pracy, u mnie w mieście puszczają Ikarusa jako ciekawostkę na specjalne okazje, w jakim to mieście jeszcze użytkują?
  • Odpowiedz
  • 71
@bialykruczek: co to za siedzenia premium? Ja pamiętam ikarusy z siedzeniami z taką tapicerką co zawsze była lodowata jak się na niej siedziało i w autobusie też było zimno, chyba że miejsce przy grzejniku to wtedy było gorąco, ale głośno
o__0 - @bialykruczek: co to za siedzenia premium? Ja pamiętam ikarusy z siedzeniami z...

źródło: 6370-wn

Pobierz
  • Odpowiedz
@o__0 ale latem za to było ciepło. Otwierało się te jebitne okna na oścież, wicher hulał po całym autobusie, ale było fajnie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@bialykruczek: Lata temu miałem otrzymać tzw. "w------l" na tej obrotowej płycie na środku. Jednemu z darczyńców niestety wkręciło się w to sznurowadło i podczas gdy wraz z towarzyszami próbowali rozwiązać (nomen omen) problem, udało mi się wykraść i poskarżyć kierowcy. Ten popatrzył na mnie, zatrzymał się i pozwolił wysiąść. Wylądowałem w jakiejś szemranej okolicy gdzie musiałem wykupić się drobnymi, żeby przeznaczenie mnie jednak nie dopadło i wrócić kilka kilometrów z
  • Odpowiedz
@milionerro nie miały klimatyzacji i trzeba było się wdrapać po schodach, żeby wejść, ale jeździły i wygodnie się siedziało. Ale tak, to pewnie przez pryzmat wspomnień.
  • Odpowiedz