Wpis z mikrobloga

@srogi_grzyb: no właśnie ja bym chciał zaznać psajko bliskości, ale compatible people around zwraca 404. A moje aktualne położenie, jest takie, że muszę pozbyć się szamba które i tak wybije, jeżeli chcę o tym marzyć.
@panczii: lepsze jest wrogiem dobrego, można przeżyć coś całym sobą i sercem tylko jeżeli nie szukamy skaz
  • Odpowiedz
@PlatynowyJezyk: jak dla mnie warto - skomplikowana postać, pogrążona w bólu, próbująca radzić sobie z własnymi uczuciami, popełniająca błędy. Ale ja do "Skins" mam ogromny sentyment, oglądałam ten serial w gimnazjum/liceum, więc mogę być nieobiektywna :)
  • Odpowiedz
@napraforgo: aaaach cały czas nie mogłem skojarzyć o kim mowa. Teraz wiem. Dropnąłem to po pierwszym sezonie gdzie jako nastolatek bardzo chciałem dać to radę obejrzeć bez napisów i sporo rzeczy mi umykało.
Może pora zwiększyć priorytet rewatchu.

Piosenka Wild World z tym wykonaniem chodzi za mną od lat.
  • Odpowiedz
@PlatynowyJezyk: ojessu, uwielbiam! Też jej słuchałam do porzygu, teledysk jestem w stanie odtworzyć sobie z głowy :) Tak samo, jak tę piosenkę i wideo (to akurat fan compilation, nie oryginalny fragment z serialu)
napraforgo - @PlatynowyJezyk: ojessu, uwielbiam! Też jej słuchałam do porzygu, teledy...
  • Odpowiedz