@srogi_grzyb: no właśnie ja bym chciał zaznać psajko bliskości, ale compatible people around zwraca 404. A moje aktualne położenie, jest takie, że muszę pozbyć się szamba które i tak wybije, jeżeli chcę o tym marzyć. @panczii: lepsze jest wrogiem dobrego, można przeżyć coś całym sobą i sercem tylko jeżeli nie szukamy skaz
@PlatynowyJezyk: jak dla mnie warto - skomplikowana postać, pogrążona w bólu, próbująca radzić sobie z własnymi uczuciami, popełniająca błędy. Ale ja do "Skins" mam ogromny sentyment, oglądałam ten serial w gimnazjum/liceum, więc mogę być nieobiektywna :)
@napraforgo: aaaach cały czas nie mogłem skojarzyć o kim mowa. Teraz wiem. Dropnąłem to po pierwszym sezonie gdzie jako nastolatek bardzo chciałem dać to radę obejrzeć bez napisów i sporo rzeczy mi umykało. Może pora zwiększyć priorytet rewatchu.
Piosenka Wild World z tym wykonaniem chodzi za mną od lat.
@PlatynowyJezyk: ojessu, uwielbiam! Też jej słuchałam do porzygu, teledysk jestem w stanie odtworzyć sobie z głowy :) Tak samo, jak tę piosenkę i wideo (to akurat fan compilation, nie oryginalny fragment z serialu)
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
@panczii: lepsze jest wrogiem dobrego, można przeżyć coś całym sobą i sercem tylko jeżeli nie szukamy skaz
Może pora zwiększyć priorytet rewatchu.
Piosenka Wild World z tym wykonaniem chodzi za mną od lat.