Wpis z mikrobloga

Po Tiktoku lata info, że wysyłane są wiadomości o tym, że ludzie dostaną pieniądze i zwrot kosztów w zamian za 20 głosów na Teo w preselekcjach. Wiecie coś na ten temat?

Bo kupowanie wyświetleń i komentarzy to jedno, ale próba oszustwa w głosowaniu to co innego. TVP powinna zbadać sprawę i, jeśli to prawda, to Teo powinien zostać zdyskwalifikowany.

#eurowizja
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nendest: Na youtubie też ewidentnie kupuje komentarze i wyświetlenia. Nienawidzę takich cwaniaków, dopchany kolanem na ostatnią chwilę i myśli że kupi sobie udział w Eurowizji jak tatuś/wytwórnia sypnie hajsem. Oby się przejechał albo go zbanowali.
  • Odpowiedz
@Mirkosoft: A rok wcześniej Warner córeczkę biznesmena z Bułgarii, która zebrała 3x mniej głosów niż faworyt publiczności... No mamy niestety pewną tradycję, miałam nadzieję, że z nową władzą to ustanie, ale ten Teo śmierdzi z daleka.
  • Odpowiedz
Po Tiktoku lata info, że wysyłane są wiadomości o tym, że ludzie dostaną pieniądze i zwrot kosztów w zamian za 20 głosów na Teo w preselekcjach. Wiecie coś na ten temat?

@Nendest: Podobno fejki, ktoś się zdenerwował i robi mu na złość, faktem jest na pewno kupowanie wyświetleń.
  • Odpowiedz
@Mirkosoft: @pianinka @Nendest część wyświetleń zapewne kupiona bo po premierze teledysku w jakieś 6 godzin urosło mu nagle nienaturalnie dużo wyświetleń jak na tak mało znanego artystę bo aż do około 120 tysięcy a teraz wyświetlenia rosną raczej w naturalnym tempie. Tyle, że z drugiej strony ta piosenka ma naprawdę sporo fanów. Ja sam uważam ją za zdecydowanie najlepszą piosenkę tych preselekcji i już widziałem wiele bardzo pozytywnych
  • Odpowiedz