Wpis z mikrobloga

Słyszałem, że nasze bydle chce wyjechać do UK, bo nie czuje się Polakiem xDD

Nie jest Polakiem, bo jest wschodniakiem - ucieka do UK jak typowy ruski. Z tymże - typowy ruski syn oligarchy żyje se w luksusach w Knightsbridge albo Mayfair. Przynajmniej Kensington - gdzie żyje ich najwięcej. W skrócie taki ruski żyje sobie jak pączek w maśle w Londynie.

A bydle z Jeżyc? Za 7,5 koła PLN z Patronite starczy mu co najwyżej na wynajęcie jakiejś nory dzielonej z Jamajczykami albo Nigeryjczykami w Birmingham albo Luton.

Ćwierćinteligentny niehabiitowaniec ledwo jest w stanie żyć sam bez opieki - a co dopiero podjąć jakąś pracę. Nawet do mycia naczyń się tam nie nadaje, bo zamiast pracować będzie nagrywał Theatrum Debillum, udając upośledzonego Jasia Fasolę.

On serio myśli, że jako Piotr Napierała nie osiągnął w Polsce nic, bo Polacy są głupi i nie rozumieją "jego geniuszu". Nie rozumieją, bo on jest zachodni, a cała reszta nie jest.

To zobaczymy jak mu pójdzie na tym mitycznym Zachodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mam nadzieję, że doktorek:

1. Honorowo zrzeknie się polskiego obywatelstwa.
2. Zmieni nazwisko na Peter (o)Pressed.
3. Zderzy się ze ścianą rzeczywistości i w końcu zrozumie, że jest dziwadłem i pośmiewiskiem nie tylko w Polsce, ale UK, USA, Chinach, Francji i wszędzie indziej na świecie.

#napierala #bestiazewschodu
Mjj48003 - Słyszałem, że nasze bydle chce wyjechać do UK, bo nie czuje się Polakiem x...

źródło: Doktorek nie jest polakiem bo to wschodniak

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mjj48003: Niestety nie ma jajec żeby wyjechać. Już jakieś10 lat temu wypisywał na forum racjonalista.tv że uczy się hiszpańskiego bo chce przeprowadzić się do Hiszpanii. Mija 10 lat i Napierała z Poznania pisze o wyjeździe do UK. Jedyny pozytyw jest taki że za kolejne 10 lat już nikogo nie będzie obchodzić gdzie Napierała planuje wyjechać.
  • Odpowiedz
@Mjj48003: przepraszam bardzo Napierała ma już 8200 na patronajcie i cały czas mu rośnie, takie tylko komentowanie "a napierała zrobił to, a napirała powiedział tamto" nic nie daje, z nim trzeba walczyć, dla przykładu akcja na lubimy czytać okazała sie całkiem skuteczna, historia francji zalega mu na magazynie podczas gdy historia Polski, której nikt nie krytykował sprzedała sie całkiem dobrze, teraz można by mu zacząć zgłaszać filmy do usunięcia, bo
  • Odpowiedz
2. Zmieni nazwisko na Peter (o)Pressed.

@Mjj48003: Akurat tutaj się mylisz. Doktor mówił, że jego nazwisko pochodzi od szkockiego rodu "Napier" a nie od polskiego słowa "napierać". Nie musi nic zmieniać.
  • Odpowiedz
  • 2
@korni007: Tutaj masz 3 części, gdzie jest streszczone w miarę jak to się zaczęło. Nie ma tam wszystkiego oczywiście. To uniwersum nie ma końca, ni odwrotu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mjj48003 - @korni007: Tutaj masz 3 części, gdzie jest streszczone w miarę jak to się ...
  • Odpowiedz
On serio myśli, że jako Piotr Napierała nie osiągnął w Polsce nic, bo Polacy są głupi i nie rozumieją "jego geniuszu".

@Mjj48003: bardzo możliwe, coś jak polski Eric Clapton
  • Odpowiedz