Aktywne Wpisy

ShockDeals +203
Eyefire +9
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

Nie jest Polakiem, bo jest wschodniakiem - ucieka do UK jak typowy ruski. Z tymże - typowy ruski syn oligarchy żyje se w luksusach w Knightsbridge albo Mayfair. Przynajmniej Kensington - gdzie żyje ich najwięcej. W skrócie taki ruski żyje sobie jak pączek w maśle w Londynie.
A bydle z Jeżyc? Za 7,5 koła PLN z Patronite starczy mu co najwyżej na wynajęcie jakiejś nory dzielonej z Jamajczykami albo Nigeryjczykami w Birmingham albo Luton.
Ćwierćinteligentny niehabiitowaniec ledwo jest w stanie żyć sam bez opieki - a co dopiero podjąć jakąś pracę. Nawet do mycia naczyń się tam nie nadaje, bo zamiast pracować będzie nagrywał Theatrum Debillum, udając upośledzonego Jasia Fasolę.
On serio myśli, że jako Piotr Napierała nie osiągnął w Polsce nic, bo Polacy są głupi i nie rozumieją "jego geniuszu". Nie rozumieją, bo on jest zachodni, a cała reszta nie jest.
To zobaczymy jak mu pójdzie na tym mitycznym Zachodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję, że doktorek:
1. Honorowo zrzeknie się polskiego obywatelstwa.
2. Zmieni nazwisko na Peter (o)Pressed.
3. Zderzy się ze ścianą rzeczywistości i w końcu zrozumie, że jest dziwadłem i pośmiewiskiem nie tylko w Polsce, ale UK, USA, Chinach, Francji i wszędzie indziej na świecie.
#napierala #bestiazewschodu
źródło: Doktorek nie jest polakiem bo to wschodniak
Pobierz@Mjj48003: Akurat tutaj się mylisz. Doktor mówił, że jego nazwisko pochodzi od szkockiego rodu "Napier" a nie od polskiego słowa "napierać". Nie musi nic zmieniać.
co za c00ckold
@Mjj48003: bardzo możliwe, coś jak polski Eric Clapton