Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brav Pan od paczkomatów to popiera, a ja lubię Polskie narodoweTM dobra. Trzeba popierać to co jest prawdziwie Polskie od Polaka z Polski. Inaczej byłoby się lewactwem.
  • Odpowiedz
  • 3
@brav

@Variv: Moim zdaniem to trochę symetryzm, który sprawia że ciągle grają nami w ping ponga za pomocą paletek PiS i KO.

Alternatywą będzie, że PiS będzie mieć pewną władzę kiedy rządzi inna frakcja - to ma być uczciwe?

Bo bądźmy poważni. Żaden trzeci "niezależny" kandydat nie wygra.
  • Odpowiedz
@brav: troche drazni, jednak rozumiem ze to konieczne by wygrac. Ale to puste slowa w celu przyciagniecia wyborcow bardziej konsewatywnych. Taka sciema liczac ze lykna i zaglosuja.
Rownoczesnie decyzje co do mojego glosu podjalem dawno, tak szczerze to juz po poprzednich wyborach, wiec nawet nie bardzo sledze obecna kampanie.
  • Odpowiedz
  • 6
@Greg36

@brav: PO rządziło 8 lat, PiS rządził 8 lat. Jak ktoś stawia oba te okresy na równi to jest ślepym idiotą, dziękuję.

PiS rządził 10 lat.
I PO zawsze rządzilo i rządzi w koalicji. PiS tylko przez 2 lata rządził jako koalicja. Plus PO tylko 5 lat z własnym prezydentem.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Variv: Ja również nie wierzę w inny scenariusz, niestety... Chociaż ostatnio spodobała mi się taka sentecja: "W pierwszej turze głosować sercem, a w drugiej rozumiem". :P
  • Odpowiedz
  • 1
@brav

@Variv: Ja również nie wierzę w inny scenariusz, niestety... Chociaż ostatnio spodobała mi się taka sentecja: "W pierwszej turze głosować sercem, a w drugiej rozumiem". :P

Proszę mnie nie namawiać do nie głosowania w pierwszej turze!( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@brav: Państwo Polskie jak i jego organy są w stanie zajmować się różnymi rzeczami jednocześnie, nie ma potrzeby kolejkować sprawy i wyznaczać hierachii ważności spraw. Uważam, że regulacje pro-rodzinne powinny być priorytetowe.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@PlanetHell: Niewątpliwie. Jednak wydaje mi się, że większość kandydatów na ten urząd jest "za". Nawrocki powiedział, że takiej ustawy by nie podpisał. Brauna googlować nawet nie mi się nie chcę. ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Ale reszta chyba jest za tą kwestią.
  • Odpowiedz
Zacznie się fala nadawania na "tych drugich" i znów utkniemy w wojence między dwoma frontami.

@brav: No widzisz? Jesteś taki "neutralny", a już korelujesz fakt nadawania jednych na drugich (cokolwiek miałoby to znaczyć) z wyborem Trzaskowskiego na prezydenta.
Teraz, cały czas jedni nadają na drugich.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
W ogóle nie odniosłeś się do tego, że rozwiałem twoje obawy, co
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@pink_avenger: Wydaje mi się, że w naszej konwersacji "neutralność" nie była z mojej strony ani raz wspomniana. Skąd wniosek, że obawy zostały rozwiane? Nie rozumiem co skłania Cię do kierowania inwektyw w moim kierunku oraz do podejmowania rozmowy w nerwowym tonie. Ja jedynie pytam o zdanie i wyrażam swoje. Jeśli nie jesteś w stanie prowadzić rozmowy na takim poziomie to po prostu jej nie prowadź. Po co szerzyć negatywne emocje?
  • Odpowiedz
@brav: cieszy mnie patrzeć na kwik pisowców, bo mam ich za niecne kreatury i mam nadzieję, że po wyborach rozliczenia dopiero się rozkręcą i wielu z nich skończy za kratami, gdzie ich miejsce.
  • Odpowiedz