Aktywne Wpisy

Lujdziarski +148
Zawsze kisne jak Kacperek oglada sobie telewizje xD #dziarskikacperek #pokazkota
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
frugASS +74
39,2 deduwa #frenpill
źródło: F2nmulOacAAezRC
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz
źródło: F2nmulOacAAezRC
PobierzWykop.pl
Analogiczny post dotyczący kontrkandydata: mirko
#wybory #polityka #opinie #popis #trzaskowski
@brav: jak to "nie chodzi"?
Przecież połowa głosujących na PO jest tak przez was traktowana i wyzywana od peowców, bo powiedzieli złe słowo w stronę Jarosława = fanatycy Tuska z ołtarzykiem w domu xD
@brav: przecież to było na podpuchę ( ͡º ͜ʖ͡º) Budżet by się nie spiął. Dam im jeszcze 3 lata- potem ocenie rządy PO i Koalicji.
@dziacha: Nie. Świat nie jest czarno-biały. Trzeźwo patrzący na naszą politykę widzą różnicę między stylem rządzenia Tuska a Kaczyńskiego. Trzeba wykazywać naprawdę złą wolę, by nie widzieć granic, do których posuwali się w swych rządach obydwaj panowie.
I mówię tu o czymś ważniejszym niż program gospodarczy czy społeczny (który rzeczywiście już można ze sobą porównywać i jest zapewne równie krótkowzroczny), mówię
A tylko koszty państwa większe, bo trzeba drugą turę organizować
Moja propozycja jest taka, wyłącz TVN, wyjdź na miasto, rozejrzyj się dookoła i powiedz czy te zepsute państwo jest tam teraz z Tobą.
Mentzen = PiS
Holownia - katolik
Lewica - bleeee
Reszty nie kojarze
Vide kryzys w sadownictwie, Orlen wlasciciel prasy lokalnej, sciek serwowany przez TVP itd.
Na szczescie jestesmy w UE a PiS nie byl wszechmocny. Opir spoleczny tez sie pojawil, wiec zmiany serwowali stopniowo.
Przed zniszczeniem TVN uratowali Amerykanie.
@matti-nn: Dokładnie tak, cyrk "dziel i rządź" przeszedł na etap walki rządzących. Obywatele powinni wziąć popkorn i czekać aż to doprowadzi do pęknięć w betonie i przez nie upchać władzę, która będzie zarządzała a nie rządziła i kradła.
2. Przez 10 lat PiS nie potrafił znaleźć absolutnie nic na Trzaskowskiego, to świadczy o jego przejrzystości i braku przestępstw
3. Nigdy więcej pisu
4. Konfa układa się z pisem i mają rosyjskie ciągotki. Dla nich ważniejszy jest kościół niż wolny rynek. Kiedyś kucowałem ale jak większość osób z tego wyrosłem.
5. Na lewicę to