Aktywne Wpisy

Veillo +441
Żadna gra komputerowa nie zryła bani facetom tak, jak social media ryją banie babom
#takaprawda #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
#takaprawda #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: temp_file3159860004725484951
Pobierz
szybki-bill1 +90
źródło: temp_file2231477370854838498
Pobierz

Analogiczny post dotyczący kontrkandydata: mirko
#wybory #polityka #opinie #popis #trzaskowski
źródło: szQk9kuTURBXy83MDQwMTQyMi02NzUyLTQ4YjctOGMyNy00ZjVlZWQ2MGJkZTMuanBlZ5GVAs0CqADCw94AAaEwBQ
Pobierzźródło: F-jiokkWAAAHj1k
Pobierz"Teraz macie prezydenta. Wprowadzajcie obiecane reformy, albo w 2027 wywieziemy was na taczkach. Kaczyński już czeka, by wam stawiać zarzuty".
Powodów jest oczywiście więcej.
@Niedowiarek: wiara w to, że ktoś zostanie rozliczony xD pozdrawiam najtwardszy elektorat
@Wokawonsky: racja, pamiętam jak Ministrowie poprzednich rządów uciekali na Węgry, kropka w kropkę jak dziś, nic się nie zmienia ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Gieremek: interesuje mnie to, żeby przestępcy skończyli tam, gdzie ich miejsce i mogę się założyć, że obecny rząd tego nie osiągnie
@brav: Nie, bo rządzi koalicja złożona z partii o różnych poglądach, więc konieczne będzie szukanie kompromisu. Poza tym jestem gotów zaryzykować, bo bez zdecydowanych działań kryzys w sądownictwie będzie się tylko pogłębiał.
@brav: ponieważ w przeciwnym razie będzie zaostrzenie wojny polsko-polskiej i dalszy demontaż państwa.
A