Wpis z mikrobloga

@nick230: aplikacja online z umowami od pazdziernika dziala chyba na jednym urzadzeniu plus jak masz tv z satelity to masz dwa urządzenia
  • Odpowiedz
@KOXsu: w sensie dwa urządzenia online + dekoder, czy 1 online i 1 dekoder? Gdyby ktoś chciał dołączyć na stałe (bez zabawy w jakieś przerwy międzysezonowe itp., rok to minimum) to zapraszam na priv - pakiet większy niż standardowo online, SuperSport (LM itp.), Eleven, Canal+Sport 5 (żużel), Eurosport 1 i 2
  • Odpowiedz
@Kroos123: mi umowa sie skonczyla koncem sttcznia i odpalajac na drugim telefonie aplikacje online wywalailo mi na pierwsz podczas meczu la liga. Na tv i na apce działa jednoczenie. 1 dekoder plus 1 online
  • Odpowiedz
@KOXsu: jestem obecnie na etapie przedłużania umowy, więc będę musiał to zweryfikować. Jeśli faktycznie max 1 urządzenie online, to chyba przyszła pora na pożegnanie z C+
  • Odpowiedz
@KOXsu: z Eleven trzeba dopłacić 10 zł, więc wychodzi 79 zł. I w tym pakiecie nie masz C+ Sport 5 oraz Eurosportów. O ile na samych Eurosportach średnio mi zależy bo mam je w Orange, o tyle na C+Sport 5 leci żużel, który chciałbym mieć
  • Odpowiedz