Aktywne Wpisy

maikeleleq +31
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#nieruchomosci
źródło: image
Pobierz@editores: ustalmy jedno, po pierwsze to ty jesteś ograniczony. Po drugie jeżeli bilety wyprzedają się na pniu to organizator zrobi kolejny koncert bo mu się to opłaca. Jeżeli miasto istnieje ileś set lat to nagle na środku drogi nie w---------z jakiegoś budynku, więc tak miasto ma ograniczoną powierzchnie i liczbę lokali.
Tak tak, middle man jest TAK BARDZO potrzebny XDDD Bo sam bym nie potrafił kupić mebli z ikei i zamalować grzyba na ścianie
Ty, komuchu jeden. Społeczniaku!! Przestań mi Kubę ciemiężyć!!! ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Wejd1: Już o ile dobrze pamiętam Nestle robiło podchody, że dostęp do wody pitnej to wcale nie jest jakieś uniwersalne ludzkie prawo...
Komentarz usunięty przez autora
Mieszkania maja masakryczny wplyw na ludnosc i bezpieczenstwo naszego kraju. Nie kazdy chce wynajmowac cale zycie albo oplacac mega duzy kredyt zeby bogatsi sobie zrobili z tego biznes, wiec ludzie po czesci rezygnuja z dzieci.
W takim wypadku wszytko powinno byc do kupienia, zrodla wody itp. Bedziesz mial litr wody w kranie 50 razy drozej to Ci napisze, ze przeciez mozesz se kupic
Jakie nasze spoleczenstwo jest