Aktywne Wpisy

Randy_the_Ram +255
Mam własne rusztowanie. Dorobiłem się. 28 ramek, mogę w---------ć w------a wieżę w kosmos. Na regulowanych kółkach, każde hamowalne osobno, do tego mam połówki ramek, tylko muszę dowieźć. Blaty też mam. To jest punkt zwrotny w mojej karierze. Teraz mam rusztowanie, przyjeżdżam na robotę, rozkładam, każdy przechodzeń z uznaniem kiwa głową "ten gość ma rusztowanie, to zawodowiec" Moje własne rusztowanie. Niektóre ramki są brązowe, a niektóre zielone. Rusztowanko
#praca #pracbaza
#praca #pracbaza
źródło: 1000016724
Pobierz
dran2 +95

Mam 40+ również i nie mam żadnych problemów z dziewczynami w klubach. Wystarczy trochę o siebie zadbać, i nie być p---ą. Masz 40 lat, pieniądze, doświadczenie. Na laski to działa.
Wydaje mi się, że łatwiej mi poderwać dziewczynę teraz niż jak miałem 20 lat.
Nie ma takiego wagonu, którego nie da się odczepić. Dziewczyna zawsze
https://wykop.pl/wpis/80009677/obserwuj-mirkoanonim-co-przyciaga-chlopakow-do-red
@Damntrain: Mężatki też nie mają oporów, a przynajmniej część z nich. Mówię z doświadczenia.
@dariusz44: Niektóre to już wcale. Piszę teraz z laską, która bierze ślub w tym roku i chce żebym był jej Bullem, który ją bierze na nocy poślubnej a jej mąż patrzy. A potem to stwierdziła że z czasem jej mąż będzie już tylko woził ją na spotkania ze mną jako szofer.
Fajne czasy co xD
Po prostu w tym wieku już coś osiągnąłeś, masz jakiś status spoleczny i materialny i jak jesteś jeszcze zadbany, dobrze ubrany to to wszystko jednak działa na plec przeciwna.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@dariusz44: Oczywiście, mając pieniądze to można kupić każdego szona. A mało to takich? ( ͡° ͜ʖ ͡°)