Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Beka z tego że ludzie ze środowisk redpill którzy są gdzieś w okolicach 40 roku życia myślą że w tym wieku są w szczycie SMV i zawsze bez problemu znajdą młodą Panienkę. Skoro tak to ja się pytam co oni robili przez te 20 lat i 20 lat wcześniej, kiedy to mieli najlepszą młodość i prawdziwy szczyt SMV wynikający nie tylko z tej najlepszej młodości i pełni zdrowia ale przede wszystkim z poziomu testosteronu, i mieli najlepsze szanse na rynku matrymonialnym? Widzę pełno tych komentarzy na kanałach najbardziej znanych redpillowych Youtuberów. Ludzie w średnim wieku którzy myślą że są Panami świata.

To jak jest jednak w rzeczywistości? Ja mam już 45 lat i już nie najlepsza młodość, już nie to zdrowie tak jak te 20 lat wcześniej, już nie te kontakty. Wszyscy albo prawie wszyscy rówieśnicy których znam, bo tylko nieliczni pozostali singlami mają już dawno pozakładane rodziny i już mają nawet dorosłe dzieci. Jakby się tak dobrze postarali to już mogli by być nawet dziadkami. A jak to się ma do redpillowego powtarzania bredni o SMV? A no tak że w tym wieku jedyne co mi mówią Panienki w okolicach 20-25 to już tylko dzień dobry, już mało która jest wolna, prawie wszystkie już pozajmowane. A nawet od starszych jeśli jakaś jest akurat wolna nie widzę żadnych sygnałów zainteresowania. A te Panienki 20 lat życia to już mogłyby być moimi córkami.

Niech ludzie ze środowisk redpill dalej wierzą w te brednie które powtarzają ich guru. Jeśli nie jest się jakimś VIP-em, gwiazdą filmową, liderem zespołu muzycznego, sportowcem a tylko przeciętnym gościem to jeśli w ogóle chce się myśleć o znalezieniu jakiejś drugiej połowy to zostaje już tylko to co jest, o ile jakaś jeszcze wolna samotna matka czy nawet stara panna kogoś takiego zechce. Ale minęły już te czasy kiedy oni mogli wybierać po urodzie. W takim wieku to się już myśli tylko żeby nie być samemu i każda już się podoba.

Niech się redpillowcy wreszcie obudzą i nie przytakują swoim mistrzom na Youtube, których celem jest tylko zarabianie na desperatach, ludziach przegranych a nie realna pomoc, bo oni pewnie tak prawdę mówiąc mają w nosie czy ktoś ma jakieś szanse czy nie.

#blackpill #redpill #przegryw

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie jestem redpillowcem, ale trochę to takie p---------e.
Mam 40+ również i nie mam żadnych problemów z dziewczynami w klubach. Wystarczy trochę o siebie zadbać, i nie być p---ą. Masz 40 lat, pieniądze, doświadczenie. Na laski to działa.
Wydaje mi się, że łatwiej mi poderwać dziewczynę teraz niż jak miałem 20 lat.

już mało która jest wolna, prawie wszystkie już pozajmowane.

Nie ma takiego wagonu, którego nie da się odczepić. Dziewczyna zawsze
  • Odpowiedz
@dariusz44: z tymi gałęziami to w sumie prawda. na ostatnie 4 laski które poznałem no to 3 były zaręczone a jedna miała chłopaka. żadna nie miała oporów na coś więcej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wiadomo, że beka. Wiele już postów o tym było. Sam pisałem pare bo przeraża mnie ten cope. Ktoś kto się na to nabiera albo wierzy w te bajki z SMV i że mężczyzna starzeje się jak wino jest #przegryw i tyle. Za cycucha nigdy nie trzymał i nie ma sensu z kimś takim gadać
  • Odpowiedz
@mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co przyciąga chłopaków do redpilla? Serio, ktoś chciałby być jak Ci sfrustrowani goście z youtuba typu #roman czy #dsm? Goście przyprószeni siwizną, uderzający lub będący już po czterdziestce, a kłócący się na Twitterze z lewicowymi małolatami i feministkami? Wyśmiewających
  • Odpowiedz
na ostatnie 4 laski które poznałem no to 3 były zaręczone a jedna miała chłopaka. żadna nie miała oporów na coś więcej.

@Damntrain: Mężatki też nie mają oporów, a przynajmniej część z nich. Mówię z doświadczenia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: 20 latek to moze co najwyzej popatrzeć na co lepsze rówieśniczki. takie nie jeżdżą passatem ani zbiorkomem i nie żrą w sphinxie, nie piją na ławeczce by wejść do klubu "pomarańczka" za 10 pln ( ͡° ͜ʖ ͡°) czeka je duzo bardziej komfortowe życie, którego nie zapewni 20 latek, chyba że jest z bardzo dobrego domu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: chodzi o to, że u faceta smv nie tylko się bierze z atrakcyjności fizycznej, która jak o siebie dbasz w wieku 40 lat jest nawet w lepszej kondycji niz jak byłeś chudym gościem z rzadką brodą w wieku 20 lat, ale smv faceta bierze się też z akumulacji dóbr które zgromadził do tego wieku i doświadczeń przez które stał się bardziej sprawczy. Czyli jak nic nie robiles do tej
  • Odpowiedz
Mężatki też nie mają oporów, a przynajmniej część z nich. Mówię z doświadczenia.

@dariusz44: Niektóre to już wcale. Piszę teraz z laską, która bierze ślub w tym roku i chce żebym był jej Bullem, który ją bierze na nocy poślubnej a jej mąż patrzy. A potem to stwierdziła że z czasem jej mąż będzie już tylko woził ją na spotkania ze mną jako szofer.

Fajne czasy co xD
  • Odpowiedz
Beka z tego że ludzie ze środowisk redpill którzy są gdzieś w okolicach 40 roku życia myślą że w tym wieku są w szczycie SMV i zawsze bez problemu znajdą młodą Panienkę. Skoro tak to ja się pytam co oni robili przez te 20 lat i 20 lat wcześniej, kiedy to mieli najlepszą młodość i prawdziwy szczyt SMV wynikający nie tylko z tej najlepszej młodości i pełni zdrowia ale przede wszystkim z
  • Odpowiedz
Niech ludzie ze środowisk redpill dalej wierzą w te brednie które powtarzają ich guru. Jeśli nie jest się jakimś VIP-em, gwiazdą filmową, liderem zespołu muzycznego, sportowcem a tylko przeciętnym gościem to jeśli w ogóle chce się myśleć o znalezieniu jakiejś drugiej połowy to zostaje już tylko to co jest, o ile jakaś jeszcze wolna samotna matka czy nawet stara panna kogoś takiego zechce. Ale minęły już te czasy kiedy oni mogli wybierać
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
uporządkowany-prekursor-14: Jestem 40+ (nie duzo ale jednak :)), po rozwodzie i z własnego doświadczenia muszę przyznać, że łatwiej mi teraz podrywac łaski niż te 20 lat temu.
Po prostu w tym wieku już coś osiągnąłeś, masz jakiś status spoleczny i materialny i jak jesteś jeszcze zadbany, dobrze ubrany to to wszystko jednak działa na plec przeciwna.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo redpillowcy skupiają się tylko na ruchaniu. wtedy faktycznie koło 40 może być prościej. tyle za na ogół wygląda to tak, ze laska pozwala im się z nią przespać, bo ma nadzieje że wypromowanie swojego IG albo na skapanie na nią trochę tego "statusu materialnego" ( ͡° ͜ʖ ͡°) redpillaki copują sobie ze osiągneli sukces, a laska w trakcie seksu fantazjuje o tym 20 letnim
  • Odpowiedz