Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co przyciąga chłopaków do redpilla? Serio, ktoś chciałby być jak Ci sfrustrowani goście z youtuba typu #roman czy #dsm? Goście przyprószeni siwizną, uderzający lub będący już po czterdziestce, a kłócący się na Twitterze z lewicowymi małolatami i feministkami? Wyśmiewających jakiś młodych chłopaczków za tezy inne od ich samych? Ostatnio DSM wziął na tapetę jakiegoś małolata z Lewicy i od razu mu cisnął od tego że ma mało mięśni i cienką szczękę XD O ile wiem to już chyba bardziej #blackpill niż #redpill, ale może czegoś nie rozumiem? Gdzie ten cały ruch męski i pomaganie sobie facetom? Widzę więcej p---------a o Braunie, emigrantach i ciągłe, ale to ciągłe wyśmiewanie lewaków. Spoko, sam jestem prawicowy, ale ciągłe j-----e po SKRAJNYCH PRZYPADKACH feministek, lewaków, jakie wszystkie baby są z-----e i #p0lka bardziej mi się plasuje po stronie #przegryw i nie widzę tam zbytnio #wygryw. Non stop branie totalnie edgy przykładów i stawianie ich na piedestał jakoby wszyscy byli źli i każda laska miała only fansa.

Jeszcze kumam Romana. Jest adwokatem i z tego co mi wiadomo, zajmuje się także rozwodami. Pomaga w tychże kwestiach facetom, a tego typu content daje mu swoistą reklamę. Tak czy siak, nie zmienia to faktu, że redpillowcem jest bo baba go zostawiła. Jak zresztą sam przyznaje.

No a DSM? Kim on jest właściwie? Sprawdziłem, lukając też na jego stary content w necie, że to zwykły fizol-półgłówek. +10 lat n---------ł teścia i inne g---o, psując sobie zdrowie i hormony (zanim ogarnął co w ogóle robi), jednocześnie robiąc gdzieś jako zwykły cieć w Anglii na jakimś zmywaku czy w fabryce. Z byciem trenerem osobistym mu nie pykło. Żaden związek mu nie wypalił. Teraz udaje "psychologa" (zaznaczmy, nie ma wykształcenia), uczy bycia męskim i... ŻYCIA XD, dając sesyjki 1on1 na booksy XD

No i ta cała kreacja... że to oni, stare chłopy, znani z tego że gadają w necie o wymyślonej na forach internetowych "ideologii", co nie jest ani nauką ani niczym, są właśnie "alpha", którymi powinniście słuchać i na jakich się kreować i prują młode, HIGH VALUE dwudziestoletnie siksy... JUST TRUST ME BRO XD

No racja, racja, wszystkie młode dziewczyny w liceach, na studiach i pracy nie chodzą tak naprawdę z rówieśnikami i starszymi kolegami, nie spotykają się z innymi, młodymi osobami w swoich kręgach towarzyskich, tylko ruchają z takim starym, baleronem DSM, który siedzi jak jakaś stara feministka z kotem na kwadracie i paple sobie do komputerka czy nagrywającym tik toczki, wracającym z kancelarii Romanem XD

Bo wiecie, ich SMV tylko rośnie i on w wieku 50 paru lat ma wartość 20-paro latki. Nie wierzycie? No to cyk, bo DSM zaraz pokaże Wam jakieś dane z p*zdy, że kobiety preferują ostry s--s im bardziej są młodsze, a mężczyźni na odwrót. Jasne uzasadnienie, że będąc starszym wali się młode kobity, nie? Przecież każda młoda kobita marzy o starym dziadzie, a nie młodym i perspektywicznym młodzieńcu, z którym będzie mogła przeżyć przygodę miłosną albo budować życie, zbudować dom i założyć rodzinę.

No i najlepsze: narzekanie bohaterów wpisu na małą dzietność i brak wartości. Tymczasem żaden nie chce mieć dzieciaka i kobity na stałe. To ja przepraszam... jaka oni dają wartość młodym facetom? Na moje oko to oni tylko dokładają do tej wojny płci, wmawiając że wszystko jest szare i bez wartości, a kobity to samo zło, jednocześnie kłamiąc, że będąc starszym można więcej XD

"Umawiaj się z wartościowymi laskami, ale pamiętaj nie trać czasu na poważne związki, tym bardziej małżeństwo i dzieci. No i proszę, ale proszę, uwierz, że z wiekiem będziesz peklował więcej i miał tylko więcej dupek. Nieważne, że wszyscy się pożenią, wszyscy dobiorą w pary, a Ty będziesz musiał przebierać w coraz to większych śmieciach (bo każda fajna i młoda laska będzie już zajęta, a Tobie będzie się coraz mniej chciało i będziesz coraz bardziej samotny, bo większość będzie miała już swoje życia i rodziny). Będziesz miał tylko większe powodzenie. 40, 50, 60... Twoje SMV tylko rośnie!"

Piękne autorytety.

Taki Tate (który też jest absolutnie złym przykładem) to chociaż jest docięty, jeździ fajnymi furami, ma miliony na koncie i owija się modelkami więc widzę czemu może to komuś imponować, ale Panowie?

Współczuję Wam wszystkim pogubionym facecikom co słuchacie tego gówna, wirtualnie poklepując się po pleckach za swój przegryw

#dsm #romanwarszawski #redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to chyba nie jest tak, że ludzi coś przyciąga do redpilla, tylko są chłopy którym ewidentnie nie wychodzi i nie wiedzą dlaczego, natykają się na redpill i nagle ich olśniewa, bo znajdują w końcu jakąś uzasadnioną teorię na ten temat, nie ważne czy prawdziwą, ale jakąś rozbudowaną, która próbuje wytłumaczyć dlaczego jest tak, a nie inaczej, dla której nie ma za bardzo alternatywy. Tak mi się wydaje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie chcę mi się czytać tej ściany ale redpill polega na tym że godzisz się z rzeczywistością i ją rozumiesz a bluepill będzie zakłamywał rzeczywistość że ania chodzi tylko na tańce to jest inna kultura w hiszpanii tak się robi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dsm to rzeczywiście półmózg, tomasz to dobrze gada i jest taką skrajną opozycją feministek i fajnie je kontruje. a ty sie mylisz jak mówisz, że kobiety wolą młodszych facetów, trochę czuję od Ciebie taką zazdrość o to, że 20 latki wola gości koło 30 i zabierają Ci towar.
  • Odpowiedz
Współczuję Wam wszystkim pogubionym facecikom co słuchacie tego gówna, wirtualnie poklepując się po pleckach za swój przegryw

@mirko_anonim: ja to ci współczuję że taką ścianę tekstu musiałeś z anonima napisać bo się bałeś z konta standard :V

No i najlepsze: narzekanie bohaterów wpisu na małą dzietność i brak wartości. Tymczasem żaden nie chce mieć dzieciaka i kobity na stałe.

To akurat chyba znajomość prawa polskiego. Statystyki opieki są jawne, jakieś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
✨️ Autor wpisu (OP): @omnitorbi otóż nie bo mam żonę i dzieci więc jestem dawno poza dating poolem. 30 spoko, ale mówimy o Panach co ocierają się o 40 albo grubiej.

Znam też realia. Sam mam 33 lata i widzę jak strugglują moi znajomi co są w moim wieku, a nie mają kobit. Mogą liczyć jeśli nie na kobity rozjechane życiowo w mniej więcej ich wieku to sporadyczne aniołki, ale
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przyjacielski-strateg-82:

Ostatnio DSM wziął na tapetę jakiegoś małolata z Lewicy i od razu mu cisnął od tego że ma mało mięśni i cienką szczękę XD

Nawet nie wiem co to za ludzie byli, ale wiem, że jechanie komuś po wyglądzie w ramach dyskusji to największa żenada i można spokojnie jego opinie do kosza wyrzucić.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
krzepki-czempion-98: Najbardziej to śmieszy ten cope na bicepsa i kult mięśnia.

“Mało mięśni” XD jakby to miale jakiekolwiek zważenie XD

Jakoś moja ektomorficzna sylwetka bez problemu sprawdza się w jedźcie konnej i mogę powiedzieć, że na babki jako dżokej nigdy nie narzekałem, w zdecydowanej większości z racji sportu młodsze i chudsze ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
Co przyciąga chłopaków do redpilla? Serio, ktoś chciałby być jak Ci sfrustrowani goście z youtuba typu #roman czy #dsm?

@mirko_anonim: To jest akurat bardzo proste. Wszelkiej maści #redpill -owi guru zazwyczaj po prostu żerują w bezczelny sposób na osobach z poważnymi problemami życiowymi, mniej zaradnych życiowych, wycofanych/żyjących gdzieś na zapleczu społeczeństwa serwując im truciznę jako lekarstwo mówiąc im dokładnie to co chcą usłyszeć
  • Odpowiedz
No racja, racja, wszystkie młode dziewczyny w liceach, na studiach i pracy nie chodzą tak naprawdę z rówieśnikami i starszymi kolegami, nie spotykają się z innymi, młodymi osobami w swoich kręgach towarzyskich, tylko ruchają z takim starym, baleronem DSM, który siedzi jak jakaś stara feministka z kotem na kwadracie i paple sobie do komputerka czy nagrywającym tik toczki, wracającym z kancelarii Romanem XD

@mirko_anonim To jest akurat bardzo ciekawy wątek. Pamiętam
  • Odpowiedz
Bo wiecie, ich SMV tylko rośnie i on w wieku 50 paru lat ma wartość 20-paro latki. Nie wierzycie? No to cyk, bo DSM zaraz pokaże Wam jakieś dane z p*zdy, że kobiety preferują ostry s--s im bardziej są młodsze, a mężczyźni na odwrót. Jasne uzasadnienie, że będąc starszym wali się młode kobity, nie? Przecież każda młoda kobita marzy o starym dziadzie, a nie młodym i perspektywicznym młodzieńcu, z którym będzie mogła
  • Odpowiedz
"Umawiaj się z wartościowymi laskami, ale pamiętaj nie trać czasu na poważne związki, tym bardziej małżeństwo i dzieci. No i proszę, ale proszę, uwierz, że z wiekiem będziesz peklował więcej i miał tylko więcej dupek. Nieważne, że wszyscy się pożenią, wszyscy dobiorą w pary, a Ty będziesz musiał przebierać w coraz to większych śmieciach (bo każda fajna i młoda laska będzie już zajęta, a Tobie będzie się coraz mniej chciało i będziesz
  • Odpowiedz
Co przyciąga chłopaków do redpilla?

@mirko_anonim: to że redpill jest naturalnym przystankiem w rozwoju typowego, współczesnego mężczyzny. kolejna sprawa jest taka że wbrew pozorom redpill ma trochę wartościowych mądrości z których nie każdy zdaje sobie sprawę.
  • Odpowiedz
jest tak, że ludzi coś przyciąga do redpilla, tylko są chłopy którym ewidentnie nie wychodzi i nie wiedzą dlaczego, natykają się na redpill i nagle ich olśniewa, bo znajdują w końcu jakąś uzasadnioną teorię na ten temat, nie ważne czy prawdziwą, ale jakąś rozbudowaną, która próbuje wytłumaczyć dlaczego jest tak, a nie inaczej, dla której nie ma za bardzo alternatywy. Tak mi się wydaje.

@mirko_anonim:

Dla wielu młodych mężczyzn zmagających się
  • Odpowiedz