Wpis z mikrobloga

Trafna wypowiedz Stanowskiego, niestety większość wyborców głosuje na ślepo - i mysle, ze tutaj jego kandydatura dobrze zrobi Polsce jak zacznie podobne rzeczy mówić w debatach na TVP. Nawet na wykopie to widać, jaka orka była przez ponad rok na temat PO, nieważne ze mało robili, ważne ze to nie PiS, dopiero teraz wykop ochładza się. Inna kwestia to, ze nie ma na kogo głosować, no ale zarazem jak można oczekiwać, ze „normalna” partia powstanie jak większość zabetonowana przy jednej partii

https://youtu.be/O_TPlB2duHk?si=QGTUbcOJV8suz34G

#kanalzero #polityka
Alcadent - Trafna wypowiedz Stanowskiego, niestety większość wyborców głosuje na ślep...
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

realizować swoich konkretów

@Alcadent: wyborcy w dupie mają te konkrety. Głosowaliśmy za rozliczeniem PiSu i surową sprawiedliwością dla przestępców.
Duża część wyborców nawet nie chce tych konkretów i jest przeciw realizacji wielu z nich.
W dupie mam 800+, chcę żeby raz w historii politycy ponieśli konsekwencje swoich czynów, jak normalny obywatel. Chcę, aby kolejne lata siedzieli w pierdlu w zwykłej celi ze zwykłymi przestępcami. I chcę, aby to stało się standardem
  • Odpowiedz
  • 4
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: no właśnie te inne partie nie będą rządzić, bo tak nie działają ludzie. Był zły PiS i zaraz będzie zle KO, inaczej wieksze poparcie by dostawały inne partie, a zgarnia jedynie KO, bo jest widoczne mimo, ze niewiele robi. Nie chce żeby PiS wrócił do władzy, ale jeśli KO nie realizuje tego co obiecała to co poza rozliczaniem PiSu ta partia innego oferuje? Rozliczanie PiSu nie popchnie kraju do
  • Odpowiedz
  • 4
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: i jak to świadczy o wyborcach skoro maja to w dupie? Nie rozumiem podejścia, ze „dobra pis przegrał jest git”, czemu zamiast tego nie może być „wolimy was niż pis, ale realizujcie co obiecaliście albo wybierzemy kogoś innego”. Mysle, ze jesteś świadom ze za 3-6 lat już temat „PiS zły” nie będzie grzać tak mocno i może wróci do władzy. Przez 1.5 roku jadą już na paliwie pt. „rozliczenia”
  • Odpowiedz
@Alcadent: ostatnie dwa dni pokazały że PiS jest chory psychicznie.

Nie ma siły politycznej oprócz koalicji która ma determinację żeby zniszczyć PiS.

@dqdq1: jak dla mnie to za mało by dać komuś mandat na rządzenie. I to nie partia powinna rozliczać przestępców a poprawnie działające państwo. W sensie przestępcy powinni być rozliczani niezależnie od opcji politycznej.
  • Odpowiedz
  • 3
@naganiaczherculesa: co to ma do rzeczy? ŁON OGLONDA PIŁKĘ GUPI JEST czy coś więcej masz na myśli xD? dla mnie ważne kto co powie, a nie kim jest - jeśli to samo by powiedział Stasiu z magazynu to tez bym powiedzial, ze dobrze gada
  • Odpowiedz
@misiopysio:

Słucham? No przecież napisali jak wół, że cokolwiek by się nie zdarzyło, to zagłosują na Tuska BO PIS :D Czyli chyba włącznie ze zrobieniem im kupy na twarz. Wszystko to wszystko :D

Nie widzę tam żadnych wyłączeń :D
  • Odpowiedz