Aktywne Wpisy

123_ +202
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

https://youtu.be/O_TPlB2duHk?si=QGTUbcOJV8suz34G
#kanalzero #polityka
@Alcadent: wyborcy w dupie mają te konkrety. Głosowaliśmy za rozliczeniem PiSu i surową sprawiedliwością dla przestępców.
Duża część wyborców nawet nie chce tych konkretów i jest przeciw realizacji wielu z nich.
W dupie mam 800+, chcę żeby raz w historii politycy ponieśli konsekwencje swoich czynów, jak normalny obywatel. Chcę, aby kolejne lata siedzieli w pierdlu w zwykłej celi ze zwykłymi przestępcami. I chcę, aby to stało się standardem
@Alcadent: Znalazł się analityk godny wykopu xD
@dqdq1: jak dla mnie to za mało by dać komuś mandat na rządzenie. I to nie partia powinna rozliczać przestępców a poprawnie działające państwo. W sensie przestępcy powinni być rozliczani niezależnie od opcji politycznej.
@Thorrand: A to dziwne, bo wyszukiwanie Google pokazuje tylko Ciebie xd
Bo wpis został usunięty :) Specjalnie czekałem na koniec 6h by wyciągnąć listę plusujących ;))))))))
Ale mam screna, spokojnie ziomuś, proszę bardzo :)) tam komentarze były bardzo ciekawe:
źródło: sekciarze
PobierzA screena pokazujesz innego?
@misiopysio:
A co masz napisane? Co by się nie działo, będą głosować na Tuska ;D Czyli chyba włącznie z wy... się na nich ;) Co by się nie działo = wszystko :D
@Thorrand: Zupełnie coś innego niż twierdzisz xd
Słucham? No przecież napisali jak wół, że cokolwiek by się nie zdarzyło, to zagłosują na Tuska BO PIS :D Czyli chyba włącznie ze zrobieniem im kupy na twarz. Wszystko to wszystko :D
Nie widzę tam żadnych wyłączeń :D