Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +123
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Rumbowy +417
Co ja o-------m XDDDD
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja

źródło: tusku
PobierzDonald się odkleił w swojej banieczce, będzie nas to kosztować powrót pisowcow i powtórkę z rozrywki
Raczej zażenowała ludzi mocno cringowa rolka kręcona ja siłę. Chyba że chciał pokazać ile to ma wolnego czasu, jednocześnie unikając odpowiedzi na temat dopłat m.in tłumacząc się jego brakiem na konferencjach i oddelegowując do ministrów