Aktywne Wpisy

niebadzogrem +63
Wszystko zależy ile te laski zarobiły.
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić

SoundsGoodMan +60
Niekiedy cenzura zawodzi i to, co w jednym mailu jest zasłoniete, w drugim jest odsłonięte. No, to kto znany występował w playboyu w warszawie w 2013 roku? :D
#epstein #logikarozowychpaskow
#epstein #logikarozowychpaskow
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-3 o 17.55.25
Pobierz

Słuchajcie sytuacja wygląda tak że listopad i grudzień zakuwałem pod rozmowy, miałem jedną rozmowe w grudniu i poszła mi nawet dobrze ale jak usłyszałem widełki na ostatnim etapie (20k netto b2b lub 20k brutto UoP dla seniora 8 lat za obowiązkowe 3 dni hybrydy w tygodniu bez możliwości negocjacji) - to sobie odpuściłem
Styczeń ze względów zdrowotnych i problemów rodzinnych - odpuściłem całkowicie zakuwanie. Pomimo tragicznie niskiej liczby ofert i kiepskiego odzewu przez cały styczeń udało mi się wywalczyć jedną rozmowe o prace
Dzisiaj miałem tą rozmowe
- livecoding leetcode MEDIUM - jakis prosty 2dimension dynamic programming z obliczeniem liczby unikalnych ścieżek z punktu A do B na gridzie
- livecoding CRUDa - dwa mikroserwisy miały stworzyć pętlę skończoną, jeden wysyła dane po REST, drugi je przerabia (increment countera), wrzuca event do bazy i wysyła przez kafkę do 1, tamtem znowu woła po REST itd i jak dobiją do 100 mają przerwać. Zdockerowane w kubernetesie z testami unit, integracyjne
- odpytywanie z najbardziej przydatnej dla CRUDiarza teorii - profilowanie aplikacji, tuningowanie JVM, działanie GC roots
Oczywiście wszystko mi się pomieszało po przerwie, zadania dowiozłem działające lecz niekompletne, odpowiedziałem na 8 z 10 pytań i rekruter techniczny pod koniec mnie wyśmiał że nawet na juniora się nie nadaje xD
Ale zaraz pewnie zlecą się pasjonaci że DOBRY PROGRAMISTA by sobie poradził i problemy zdrowotne to nie wymówka by przestać zakuwać po robocie
Tak to wyglada w IT yebanym. Miesiąc przerwy od przygotowania pod rekrutacje i uwalisz w p---u, trzeba ciągle odświeżać wiedze i byc w gotowosci
@nad__czlowiek: krótko i na temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To taki test na inteligencję, wydaje im się ze każdy programista to ponadprzeciętny wizjoner
Powiedział że dziękuję za czas i elo
Nawet nie spytał czy ja mam pytania