Aktywne Wpisy

WybuchowyCzajnik +293

Kielbasiarz +155
Zawsze mnie zastanawialo czy psiarzom nie przeszkadza to, ze taki pies po wsyraniu sie ma brudna dupe.
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem

Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie
źródło: temp_file6183910751691884725
Pobierz@caru: Mi średnia w mieszanym z przewagą miasta 12 i nie chce być mniej... a kupowałem jak bena była poniżej 5 zł ;/
Ile ci bierze oleju? ile w ogóle? Bo ja się o swojego zaczynam martwić i nie wiem co ruszyć... główny podejrzany turbina...
I z jakiego rynku?
Szerokości miras i żeby nie gniło, a R5 to faktycznie najlepszy dźwięk silnika na jaki może sobie pozwolić nieco bogatszy zjadacz chleba
@caru: jakie to jest skandalicznie wysokie spalanie?
Czekam na konwersje S60 2022 USA -> EU i tam mam B5 250KM i w sumie zastanawiam się ile może palić..
( ಠ_ಠ) Wy serio drążycie gdzie i jaka uszczelke dawano w danym modelu w jakich latach?
@Damianooo_421:
Gratki. Fajny, porządny, dobrze zrobiony sprzęt. I do tego ma coś, z czego Volvo nigdy nie słynęło - ciekawą stylizację.
Mam sugestię - pojedź do jakiegoś ogarniętego zakładu, żeby Ci program w tym silniku zrobili. Nie chodzi nawet o jak najwięcej mocy, ale o wypieprzenie oryginalnego "ekologicznego", który niepotrzebnie zamula ti auto. Z nowym programem będzie jeździć o niebo lepiej, przy takim samym spalaniu.
@nikosix:
Nie wiem chłopie z jakiej żeś się choinki urwał, ale z takim p----------m od rzeczy to nie tutaj.
No chyba, że dla ciebie Mondeo z dieslem 130 KM / 320 Nm ma takie same osiągi, jak Mondeo z benzynowym 2,5