Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 154
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ka4az: sugerujesz, że Europejczyk pochodzi z Afryki?

@huopZeWsi:

Sugeruję, że jak 90% ludzi Ci tu pisze, że czas się leczyć i wziąć leki to należy tak zrobić. Jeden może się mylić, ale taki tłum już nie.

• Odpowiedz
jak obraża? Przecież napisałem, że to pochwalam. Jedynie śmieję się z twórców, że czystość ciała pokazują jako "hehe incel". Jeśli chcieliby oddać średniowieczną Europę to nie byłoby w niej cudzołóstwa.

@huopZeWsi: bądźmy precyzyjni, twórcy tego tak nie pokazuję, ja tego użyłem w tym kontekście domyślając się reakcji xd

w jedynce masz zarówno osiągnięcie za "zaliczenie" wszystkich możliwych kobiet, jak właśnie za pozostanie w czystości przez całą grę, oczywiście nie do
  • Odpowiedz
Edit: dobra widzę że jesteś jakąś piwniczaną s---------ą, która wszędzie musi wrzucić swoje urojenia i projekcje, z takimi jak ty szkoda gadać.

@ChlopcoPusia: również cieplutko pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Głos rozsądku wśród zalewu opłaconych recenzji na zlecenie devów.

@huopZeWsi: jak ktoś pisze coś z czym wykpowy chłopek się zgadza to to jest głos rozsądku. A jak się nie zgadza - opłacony.
Co za życie.
  • Odpowiedz
sceny sodomistyczne są niepomijalne.

@huopZeWsi: Jak zwykle padłeś ofiarą fake newsa, w grze można pominąć każdą cutscenkę, tak jak w niemal każdej innej grze
  • Odpowiedz
@huopZeWsi: Daleko mi od prawicy ale jak widzę że ten review już jest zbanowany, a tekst został ukryty, to cieszy mnie że trump robi to co robi z DEI... Wolność słowa... Jak by tam jeszcze było coś kontrowersyjnego... Koleś wkleił dwa cytaty developera i skomentował, że polityczna agenda w grach jest nieakceptowalna, i za to dostał bana, serio?
  • Odpowiedz