Aktywne Wpisy

Lewusx +72
Siemanko, przyszedł czas na kolejną małą aktualizację.
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
źródło: 3139247A-48C0-4EA8-97D3-D42852F577C7
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +249

Moja kuzynka miała wesele w sobotę.
Parę miesięcy temu otrzymałem zaproszenie, ale okazało się że wesele będzie bez dzieci. Dlatego od razu powiedziałem, że nie przyjdziemy, bo nie mamy z kim zostawić dzieci, a zresztą nawet gdybym mógł to i tak bym nie przyszedł, bo przyznam że smutne to dla mnie, że dzieci nie dostały zaproszenia.
Oczywiście nie mam żadnej urazy do niej, niech sobie robią jakie wesele chcą.
Moi rodzice byli na tym weselu i zdali mi relację. Generalnie było bardzo mało osób, szczególnie po naszej stronie rodziny (nic dziwnego, bo większość ma dzieci). Część rodziców przyszła bez dzieci, ale niektórzy się obrazili, bo dzieci brata Pana Młodego były. Czyli wyszło na to, że niektóre dzieci były mile widziane, a inne nie... Dlatego część osób zwinęła się bardzo szybko.
W dodatku okazuje się, że kuzynka jest bardzo obrażona na osoby, które nie przyszły na wesele, w tym na mnie (info od jej matki).
Czyli podsumowując, kuzynka robi wesele bez dzieci (ale dzieci brata Pana Młodego są ok), rodzice nie przychodzą, a kuzynka jest wkurzona bo nie przyszli. Graj w głupie gry, wygrywaj głupie nagrody.
Serio ludziom się w głowach poprzewracało, róbcie sobie jakie wesela chcecie ale nie oczekujcie że każdy przyjdzie...
#slub #wesele #logikarozowychpaskow #dzieci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Co do wesel bez dzieci, t jestem zwolenniczką zostawiania wyboru rodzicom. Jak chcesz się pobawić bez dzieci to je podrzuć dziadkom, a jak nie masz komu, to wszyscy są mile widziani. Na moim ślubie było dużo dzieci, grzecznie się ze sobą
Dodam, to daj znac jak urodzisz bombelka i dostaniesz zaproszenie na wesele bez dzieci.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi