Wpis z mikrobloga

@SzubiDubiDu niby wiocha ale w sumie jak się zastanowić to... każdy ma jakieś marzenia, fajny samochód, mieszkanie/dom czy coś innego. Dla niego w tym momencie musiało to być coś w stylu chociaż częściowego spełnienia tego marzenia.
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: nic nie chce mówić, ale jak by miał taką betę - też bym nie sprzedawał, serio, nie, a nie jestem beemiarzem itd jestem normalny xd, ale te były mało upalane, ale upalane, najgorzej e36 i teraz moda na e46, ale już e46 pod taki najt rajd, a nie gaz w podłogę i ogień na tłoki aż korba bokiem wyleci.
  • Odpowiedz
@OscarGoldman w czasach że zdjęcia to były straszne gruzy i w większości ulepy na trytytkach.

To w ogóle świetna sprawa że na premierę było to fajne auto, w okolicach 2005 totalny gruz wyglądający jak kupa, a w 2025 ludzie się o to zabijają i sam w sumie chciałbym przytulić taka piąteczke xD
  • Odpowiedz
Dla niego w tym momencie musiało to być coś w stylu chociaż częściowego spełnienia tego marzenia.

@Miguelos: Ta, patusy i spełnianie marzeń xDDD Fajnie że masz takie empatyczne podejście, ale to nie żadne marzenia tylko leczenie kompleksów i walka by nie być gorszym w tym zwierzęcym stadzie. Iluż ja znałem takich co potrafili u Bauera i Jeorena w--------ć chleb ze smalcem i zupki chińskie cały rok lub dwa, byle tylko
eeehhh - >Dla niego w tym momencie musiało to być coś w stylu chociaż częściowego spe...
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: no właśnie, ja mam w okolicy co na zloty jeżdżą, tylko tak jak pisałem e46 - to gówniaże po 20 lat, mają tak odpisowane te autka, może tam czasami jakiegoś bączka strzelą, ale autka jak nowe, bez wiś tuningu, piękny lakier, w środku jak w noym aucie, piękne fele - tu akurat nie oryginały), nie które poszerzone - wiem że to nie oryginał, chyba że była jakaś seria, ale
  • Odpowiedz
@eeehhh: Da się to przetłumaczyć, ale nie ma takiego 1:1 pojedyńczego słowa które by to oddawało. Możesz powiedzieć achieved, albo accumulated, acquired ale to nie oddaje istoty.
  • Odpowiedz
Funfact: ten ziomek żyje po dziś dzień i wciąż ma tą beemke

@SzubiDubiDu: Źródło? Sprawdziłem historię ubezpieczenia do 2012 roku. Nie ma takiego auta w wykazie. Chyba że przerejestrował na żółte blachy

I dobrze, że ja ma ;p

E34 idzie w cenę, sam bym chciał
  • Odpowiedz