Wpis z mikrobloga

• 296
@PIAN--A_A--KTYWNA: co, chcialbys ode mnie prosta odpowiedz? ja mam 20 lat doswiadczenia, czego teraz synek ucza w zawodzie. nienawidze dyletantow, ktorzy klepia swoje racje na temat, ktory zostal opisany juz wczesniej. to juz dawno powinienes wiedziec, wiec sie doszkol, bo nie mam czasu na tlumaczenie podstawowych kwestii...
  • Odpowiedz
@epicentrum_chaosu to jest najlepsze. Nasi grammanazi przy tych oszołomach są jak shih tzu szczekają ale są niegroźne a tam jeden błąd w opisie problemu generuje tsunami gówna w której gubi się klu problemu ()
  • Odpowiedz
@arcxa można wejść na wykłady na politechniki, nie będę cię wiedzy z książek uczył. Ja się męczyłem, to i ty musisz. Kto się nie męczył, ten życia nie zna.

Z drugiej strony elektronicy nadal mają pracę, a programiści wszystkiego wszystkich nauczyli i jest kryzys w IT, bo teraz każdy głupi może.
  • Odpowiedz
@arcxa ciekawe czy jakbym założył nowe konto na elektrodzie i w każdym temacie odpowiadał tak jak tutaj napisałeś to by mnie wzięli za swojego i dostałbym jakąś super rangę czy coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PIAN--A_A--KTYWNA: dlatego warto mieć w zapasie multi, które zawsze daje złe odpowiedzi, bo wtedy małpa (użyszkodnicy) widzi akcję (zła odpowiedź) i ma "neuron activation" (wrzucenie poprawnego rozwiązania problemu)
  • Odpowiedz
@jestem10: Oj ma znaczenie. Po prostu nikomu nie chce się odpisywać z sensem na jakiś anonim, który może być zwykłym trollem. Anonimy były dobre do pytań trudnych, o rodzinie, orientacji, chorobach itp. Ostatnio nadużywają tego lenie co nie chcą założyć tu konta, a pytają się o model kurtki do motocykla XD
A pytanie zadane przez mirka zawsze tutaj jest (o ile nie skasuje wpisu). Dzięki temu pogadałem na tematy techniczne
  • Odpowiedz