Aktywne Wpisy

pani_Sylwia_z_1z10 +179
wracając dziś z pracy zauważyłam, że na chodniku leży kobieta, obok niej rower
podbiegłam szybko, żeby zobaczyć czy żyje i czy nic jej nie jest, 5x upewniłam się, czy nie uderzyła głową przy upadku, czy nie ma żadnego złamania, ale z ogólnej oceny miała tylko trochę obtarć, kazałam jej chwilę posiedzieć, żeby minął szok, podpytywałam, co ją boli, gdzie mieszka itp.
ku mojemu zdziwieniu dopytywała i martwiła się tylko, czy na pewno nie widać
podbiegłam szybko, żeby zobaczyć czy żyje i czy nic jej nie jest, 5x upewniłam się, czy nie uderzyła głową przy upadku, czy nie ma żadnego złamania, ale z ogólnej oceny miała tylko trochę obtarć, kazałam jej chwilę posiedzieć, żeby minął szok, podpytywałam, co ją boli, gdzie mieszka itp.
ku mojemu zdziwieniu dopytywała i martwiła się tylko, czy na pewno nie widać

źródło: IMG_5523
Pobierz
walokid +3
No i 3k przebiegu pykło. Zmieniać mu już olej? Pan w #aso mówił że nie trzeba i żeby czekać do interwału olejowego. Ogólnie zamierzam jej zmieniać olej co 8-10k ale zastanawiam się czy tej pierwszej wymiany nie zrobić wcześniej
#audi #motoryzacja #samochody #pokazauto
#audi #motoryzacja #samochody #pokazauto

źródło: f9e6ae61-7379-4a5a-9e58-aee9c14005d0
Pobierz
W smaku bardzo dobre, mięso kruche ale się nie rozwalało, soczyste ale bez przesady. Jakościowo to taki burger za 30zł z średnio dobrej burgerowni.
Z wad podczas smażenia wytopiło się bardzo dużo tłuszczu i chyba coś zrobiłem źle bo pod koniec mięso zaczęło się wyginać.
Koszt 7zł moim zdaniem opłaca się.
W porównaniu do tych tanich burgerów z kurczaka, to jest to całkowicie inny poziom jedzenia.
#gotujzwykopem #recenzja #test #lidl
źródło: 2ZmgBcJ
Pobierza mi z tym dobrze, nie jem jakiś tanich syfów, a raczej takie ciut bardziej jakościowe i nie tylko burgery ale i inne rzeczy, od domowych obiadów, zup. przez sałatki, a na ramenie kończą
Ale zawołam ekspertów co wypowiadali się w
-wyprawa do mięsnego gdzie wybierasz sobie konkretny kawałek i ci go mielą (droższa opcja)
-wyprawa do tej znienawidzonej biedronki gdzie mają stoiska mięsne i świeże mięso gdzie zmielą ci je tak samo i nawet możesz powiedzieć pani przy ladzie mięsnej że wolisz tłustszy/mniej tłusty fragment. (tańsza opcja)
Lidl jeszcze nie zna takiej technologii jak lady mięsne także można wybrać dużo lepiej niż gotowiec burger
Się odezwał wyczopek co p------i od rzeczy ale 30 sekund na weryfikację informacji w internecie to k---a nie ma, elita xD
Co do biedronki nie jest złe, to jest tańsza alternatywa dla sklepów mięsnych i ceny w takich sklepach mogą nie przekonać osób które kupują gotowce (jest drożej ale za dobre mięso trzeba dobrze zapłacić).
Na biedronkowym z lady nigdy się nie zawiodłem, zjadłem go dużo i
w selgrosie to chyba ciebie znalezli xD
Już pomijam że w czym ci Selgros przeszkadza? Mają z---------ć po mięso do irlandzkiego rolnika po irlandzka krówkę?
Banda k---a durni xD
@BigSW: jak kanapka kosztuje 40 polskich złotych to powinna urwać dupę z wrażenia i poczuć j----e niebo koło samego boga
Pajac myśli że lokal nie zrobi za 35zl kanapki z kotletem xD
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: I oby nie poznał. Ktoś chce mieć ladę mięsną to niech se z--------a na ryniacz albo do Kauflandu ew. Stokrotki. ¯\(ツ)/¯