Aktywne Wpisy
Kojaan +15
Wcześniej nie byłam świadoma jak opieka nad dzieckiem jest męcząca. Myślałam, że jest choć trochę spokojnie. Że dziecko zajmie się zabawką, że obejrzy bajkę, że chwilę w ciszy poleży przez te 3 godziny.
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Ildealfons +1
Tutaj lv 31,
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
źródło: IMG_6141
Pobierz

Azzaro The Most Wanted EDP wita nas ciepło korzennym i ostrym, nieco aromatycznym akordem z nutą kardamonu, po którym następuje intensywna słodycz toffi. Zapach należy do kategorii męskich syntetycznych słodziaków ulepów, ale jest w nim też sporo przypraw, które w pewnym stopniu go wyróżniają. Dalej pojawia się również drzewny akcent i ambrowy akord, a kardamon z czasem słabnie. Perfumy się wygładzają i stają łatwiej przystępne.
Gdy porównywałem Most Wanted EDP z Ansaam Silver to wydawał mi się dużo lepszy, lecz to raczej kwestia tego jak bardzo nie podobała mi się Lattafa. Testując teraz samego Azzaro, zapach na początku był dla mnie bardzo męczący, o często powielanym, mdlącym i słodkim charakterze. Ponadto choć zazwyczaj lubię ciepły korzenny akord, to tutaj niespecjalnie mi się podobał. Później gdy kardamon słabnie, jest już lepiej ale to nadal nie jest pozycja, której kupnem byłbym zainteresowany.
Podsumowując, The Most Wanted EDP to jeden z wielu słodziaków, którego popularności nie jestem w stanie zrozumieć. Zgaduję, że odbierając go w powietrzu od innej osoby, niejednemu się spodoba, jednak osobiście nie byłbym w stanie go nosić. Być może gdyby stonować w nim kardamon oraz toffi i uzupełnić go o dodatkową nutę, bardziej by mi podszedł. Ciepły korzenny akord nadaje mu pewien charakter, ale to moim zdaniem za mało. Perfumy na jesienno zimowy sezon i wieczorowe wyjścia. Ocena końcowa 5.5/10
źródło: 375x500.66826
PobierzJak mam ochotę na coś słodkiego, to idę do cukierni po ciastko. Ale żeby pachnieć w ten sposób? ¯\(ツ)/¯
@Frufruf: takie zapachy są spoko, ale na kobietach xd