Wpis z mikrobloga

Zastanawia mnie jedna rzecz, jak jeździli z fasolkami po hiszpaniach i takich takich to z racji wygodny przeszli na ich nauczanie zdalne. Teraz fasolki są duże i nadal nie chodzą do szkoly, są aspołeczne i najlepsze lata swojego dzieciństwa spędzą razem w domu/przyczepie/na siedlisku, ale nie z rówieśnikami. Dzieciaki są coraz większe toteż za chwilę Kiki zacznie mieć z nimi problemy, zwłaszcza że te dzieci są "dzikie" przez to właśnie że są wychowywane jak w jakiejś sekcie tylko z rodzicami.

Fasolki są na tyle duże że kaśka mogła by dupe do pracy zagonić, ale pewnie wstyd bo kilka, a może i kilkanaście lat swojego życia i małżeństwa mają na YT.

Zastanawiam się jak to będzie jak fasolki będą miały te 16+ przecież tam albo dojdzie do rozłamu rodziny, albo całe życie będą pod tym nieporadnym pantoflem kikiego, takie kluchy rozgotowane jak i On sam. Szansa że One też będą żyły z YT są bardzo małe, będą musiały zacisnąć dupe i iść do roboty, co wtedy ?

No chyba że ich kikuś zabezpieczy bitcoinami, ale szczerze wątpię

Z komentarzami na YT to na 100%musi być trafione, że wyłączył żeby fasolki nie czytały o tatusiu i mamusi
#kikiswiat
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OmandrenowyRycerz01 Kikus ma problem wydać więcej niż kilkanaście złotych na ich urodziny, a Ty o zabezpieczeniu bitcoinami wspominasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dziewczyny zawsze sobie poradzą (onlyfans, showup, jak juz się porobią to znajdą jakiegoś sugardaddy), a Szympons i tak jakoś trafi do zakładu zamkniętego widząc jego skłonności do męczenia istot żywych
  • Odpowiedz
@glos_zenady: Jego jedynie co zabezpiecza to YT. Gdyby nie to to by piszczał z biedy. Gdyby był takim specjalistą od crypto i dobrze na tym zarabiał to jestem pewny że dawno by olał ten yt gdzie ludzie się tylko z niego nasmiewają. Który normalny człowiek chciałby sie uzewnetrzniać przed tysiącami hejterów, ale on musi kręcić bo za coś trzeba życ, Mieszkania które dostał sprzedał wiec co ? Kaśka do roboty
  • Odpowiedz
@Kuki69: też myślę że jego głównym dochodem teraz jest youtube, a z ktypto jak miał kiedyś szczęście (jak wszystko rosło) to też sporo utopił.
  • Odpowiedz
@dawid131: Pamietam jak na początku 2024 jak była afera z widzami że nie chce zeby podchodzili i go odwiedzali bo właśnie kłuci sie z żoną i co ma im powiedzieć że własnie kłucę się z żoną to zastanawiałem sie o co oni się mogą kłucić tacy bogobojni ale jak sie ostatnio przyznał z tym titanx że kupił to na początku 2024 i pewnie o to go Kaśka beształa że wsadził
  • Odpowiedz
@Kuki69: kasa z crypto kiedyś się skończy, ciagłe zakupy plus życie kosztuje jak wiemy. Ta giełda to jednak h azard. Przyjdzie moment że szlak trafi te łatwe "pieniążki" Na YT coraz większa konkurencja. Jak wyświetlenia zejdą do 50 tys to będzie słabo z adsense. Na końcu zostanie patostream i donejty lub etat.
  • Odpowiedz
@dudowizna: Dopóki btc będzie istniał i będzie coś warty to na tym bedzie zarabiał bo to inwestycyjny gotowiec. Od jesieni 2022 zarobił 500 % na tym teraz wyszedł i wejdzie znowu po korekcie i znowu zarobi. Jeśli chodzi o yt to kanał już mu siadał bo wszyscy się przejedli karawaningiem plus powstało duzo innych kanalów dlatego decyzja o tym siedlisku. Zmiana kontentu i przyciągnięcie nowej widowni zresztą widać po subach
  • Odpowiedz
Pamietam jak na początku 2024 jak była afera z widzami że nie chce zeby podchodzili i go odwiedzali bo właśnie kłuci sie z żoną i co ma im powiedzieć że własnie kłucę się z żoną

@Kuki69: to co piszesz w 100% się zgadzam, robienie ankiety czy ma kasować kanał (badanie społeczności). Panicznie boi się publiki, rozpoznawalności, a robi z siebie i rodziny durnia na YT. Teraz tylko zauważyłem, że robi
  • Odpowiedz
@Devciooo: A daj spokój, ten wazzap to jest dopiero żebrak. Żadnego piątku i niedzieli nie odpusci tylko siedzi i żebra od ładnych paru lat. Nawet kundzie zaciągnął na yt żeby nagrywała pierdoły i sie chwaliła co to ona nie jest zakupki jak w domu ma że bmke ma ... Wyżebrali już tyle że wille zaczeli budować mimo to że mają dom i gdzie mieszkać to trzeba było zacząć budować żeby
  • Odpowiedz
acząć budow

@Kuki69: myślę że niedlugo mu to yebnie wszystko... jak jezdzil e39 na daily i ja drutowal to mialo jakis sens ogladanie, aktualnie go nie oglądam.... te jego live siedzi gimbaza i " pozdrowi pan glosem jacka 5zł". Najlepsza byla pare lat temu nawet na wykopie opisywana typ wzial pozyczke na remont domu/mieszkania, wypil i wplacil mu 30k czy jakos tak... jak wytrzezwial pojechal do niego i poprosil o
  • Odpowiedz
Wazzupa już się oglądać nie chcę, klei z g*wna i drutu jakieś poduszkowce żeby tylko odcinek wrzucić, męczy te starą bętę kolejny raz przemalowuje niewiadomo po co... Nie wiem jak inni ale Ja już na to patrzeć nie mogę, jeszcze jak coś dłubie w tych nowszych to całkiem to śmieszne i ciekawe, ale jak tak cuduje specjalnie pod kamerę to aż mnie skręca. Dużo lepiej się go oglądało jak nie miał tyle
  • Odpowiedz