✨️ Obserwuj #mirkoanonim Witajcie mircy. Wczoraj założyłem badoo, to moja pierwsza styczność z tego typu aplikacjami. Chciałbym zapytać czy to ja po jednym dniu wpadłem w algorytm przegrywa czy to normalne. Rozchodzi się o to że, to co mi się wyświetla to: - 75% 5/10 i niżej - 15% atencyjne szony które mają tam konta tylko po to żeby dać instagrama w opis + mamy szukające tatusia dla bombelka - 5% (albo i mniej) normalne dziewczyny takie o co ani tatusia nie szukają, ani się nie atencjonują ani nie mają otyłości trzeciego stopnia.
Szukam w wieku 20-30 lat na terenie miasta stołecznego. Czy tak wygląda rzeczywistość na tych apkach? xD
✨️ Autor wpisu (OP): no kilka wielorybów mnie dało w prawo, ale chyba wole już konika zwalic xD A jedna fajna co mnie dała na prawo usunęła parę jak napisałem xD chyba jej sie przypadkiem kliknęło
Witajcie mircy. Wczoraj założyłem badoo, to moja pierwsza styczność z tego typu aplikacjami.
Chciałbym zapytać czy to ja po jednym dniu wpadłem w algorytm przegrywa czy to normalne.
Rozchodzi się o to że, to co mi się wyświetla to:
- 75% 5/10 i niżej
- 15% atencyjne szony które mają tam konta tylko po to żeby dać instagrama w opis + mamy szukające tatusia dla bombelka
- 5% (albo i mniej) normalne dziewczyny takie o co ani tatusia nie szukają, ani się nie atencjonują ani nie mają otyłości trzeciego stopnia.
Szukam w wieku 20-30 lat na terenie miasta stołecznego. Czy tak wygląda rzeczywistość na tych apkach? xD
#tinder #badoo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
A jedna fajna co mnie dała na prawo usunęła parę jak napisałem xD chyba jej sie przypadkiem kliknęło
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny