Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +27
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Fishwater +91
Niedawno zauważyłem że bardzo lubię jeść śledzie i ciągle mam na nie ochotę, kupuję sobie takie 3 plastry w oleju za 5zl kroję na kawałeczki, cebuli trochę i do pudełeczka innego z tym olejem oraz chlebek do tego, albo w śmietanie kupuję też (nigdy nie lubiłem jeść śledzia)

#demografia
źródło: image
PobierzGdybym żył w jakiś Chinach to mógłbym mieć w------e
w takim przypadku to jak ja bym wkleił 50 memów i nagłówków z rosji, "bo nie widzisz że nas ten temat też dotyczy?"
zwykły sofizmat
To tak jakby mieli dzielić czarnych na tych z pochodzeniem z Afryki północnej i południowej
@huopZeWsi: przeczytaj jeszcze raz mój tekst to znajdziesz w nim zwrot: "spora część". Po prostu w USA jako latynosów wrzuca się wszystkich migrantów m.in. z Meksyku, a spora część z nich jest biała i niczym się nie różni z wyglądu od innych Europejczyków. Na zdjęciu prezydent Meksyku z lat 2000-2006. Innym
źródło: Vicente_Fox_%2823847933328%29
Pobierz@Klimbert: Kolor skóry nie ma tu nic do rzeczy. Zobacz na wykres, różnią się genetycznie i to widać w badaniach.
źródło: Genetics of Latin America, compilation
Pobierz@Klimbert: XD to chyba słabo się im przyglądasz.
@Klimbert: Gruzini to też "europejczycy" tj biali ludzie i chrześcijanie, a przebijają w statystykach nawet ruskich w Polsce.
Rozwiązaniem byłaby kontrolowana migracja - sprawdzanie kim jesteś, co potrafisz, czy znasz język, czy nie jesteś mordercą czy członkiem kartelu
Sedno się rozbija o to że korporacje chcą mieć ultra tanich pracowników - czy miguelów czy pajeetów - a