Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#relacje damsko-męskie #poznawanie się

Witajcie, mam pytanie.

Od pewnego czasu spotykam pewnego faceta, zauważyłam, że on zawsze w jakiś sposób zwraca na siebie moją uwagę. Ostatnio bardziej, jakby szuka kontaktu, zagaduje tak trochę szukając okazji. Z mojej strony do tej pory było zero reakcji, raz nawet próbowałam się przed nim schować, bo czułam się skrępowana XD Trzymałam dystans, zachowywałam się neutralnie. Chciałabym go poznać, nie wiem oczywiście, czy jest mną zainteresowany, nie znamy się, regularnie widujemy i tyle. Co radzicie zrobić?

Ostatnio zdecydowałam się, że się uśmiechnę i coś zagadam. Nie udało się zagadać, bo był akurat zajęty. Nie mam problemu z kontaktami z facetami, jednak w większości poznaję nowych mężczyzn przez aplikacje randkowe. Więc to trochę inaczej, wstępnie ludzie wiedzą, że są sobą zainteresowani, że są wolni itp.

Dwa miesiące temu zagadałam do faceta, który wpadł mi w oko. Neutralna rozmowa na temat związany ze sportem, byliśmy akurat w takim miejscu, że tematów nie brakowało, takie wydarzenie w tej tematyce i dużo ludzi można było tam poznać, rozmawiałam tam z różnymi osobami, które widziałam pierwszy raz w życiu, jego akurat poznałam pobieżnie wcześniej. Koleś był tak skrępowany i jakby speszony, że aż mi było potem głupio. Dałam sobie spokój. Później jak mnie widywał na treningu, to dziwnie na mnie patrzył, jakby właśnie był speszony, a ja nie składałam mu żadnych propozycji, nic takiego, po prostu rozmawiałam z nim kilka minut wtedy.

I teraz stresuję się tym jak się zachować w tej sytuacji. Chciałabym jakoś subtelnie dać znać, że jestem nim zainteresowana, w sensie że chętnie bym się z nim poznała, umówiła na kawę czy cokolwiek. Znam osobę, która ma go w znajomych, dlatego znalazłam jego profil na FB. Zastanawiam się czy dodać go do znajomych, jako pewien sygnał, ale nie wiem czy to na miejscu. Co radzicie? Jakieś sugestie męskim okiem?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: gosc moglbyc na kacu albo pare innych czynników i teraz mu głupio ze tak wtedy wypadł…wg mnie dodaj go do znajomych nic nie stracisz a gdy będziesz go widzieć uśmiechnij się parę razy. Jeśli nadal będzie chłodny daj sb spokój
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Joekey, tak napisałam dla wyjaśnienia, że ten facet co zagadałam do niego wtedy na tamtym wydarzeniu to był ktoś inny. Myślę, że nie był na kacu, jest osobą borykającą się z niepełnosprawnością. Od kilku lat próbuje kogoś poznać, myślę że on po prostu nie potrafi na luzie rozmawiać z kobietami.

Ok, dzięki za rady. Czyli do tego faceta, którego regularnie widuję i widzę, że w jakimś sensie
  • Odpowiedz