Aktywne Wpisy

Brightsider +4
Ehhh chłop zaraz 30 lat na karku a nigdy fryzury na devolaja nie miał... Over dla chłopa

Nie ma to jak nocny szlug w psychiatryku
źródło: 1000032609
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000032609
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#relacje damsko-męskie #poznawanie się
Witajcie, mam pytanie.
Od pewnego czasu spotykam pewnego faceta, zauważyłam, że on zawsze w jakiś sposób zwraca na siebie moją uwagę. Ostatnio bardziej, jakby szuka kontaktu, zagaduje tak trochę szukając okazji. Z mojej strony do tej pory było zero reakcji, raz nawet próbowałam się przed nim schować, bo czułam się skrępowana XD Trzymałam dystans, zachowywałam się neutralnie. Chciałabym go poznać, nie wiem oczywiście, czy jest mną zainteresowany, nie znamy się, regularnie widujemy i tyle. Co radzicie zrobić?
Ostatnio zdecydowałam się, że się uśmiechnę i coś zagadam. Nie udało się zagadać, bo był akurat zajęty. Nie mam problemu z kontaktami z facetami, jednak w większości poznaję nowych mężczyzn przez aplikacje randkowe. Więc to trochę inaczej, wstępnie ludzie wiedzą, że są sobą zainteresowani, że są wolni itp.
Dwa miesiące temu zagadałam do faceta, który wpadł mi w oko. Neutralna rozmowa na temat związany ze sportem, byliśmy akurat w takim miejscu, że tematów nie brakowało, takie wydarzenie w tej tematyce i dużo ludzi można było tam poznać, rozmawiałam tam z różnymi osobami, które widziałam pierwszy raz w życiu, jego akurat poznałam pobieżnie wcześniej. Koleś był tak skrępowany i jakby speszony, że aż mi było potem głupio. Dałam sobie spokój. Później jak mnie widywał na treningu, to dziwnie na mnie patrzył, jakby właśnie był speszony, a ja nie składałam mu żadnych propozycji, nic takiego, po prostu rozmawiałam z nim kilka minut wtedy.
I teraz stresuję się tym jak się zachować w tej sytuacji. Chciałabym jakoś subtelnie dać znać, że jestem nim zainteresowana, w sensie że chętnie bym się z nim poznała, umówiła na kawę czy cokolwiek. Znam osobę, która ma go w znajomych, dlatego znalazłam jego profil na FB. Zastanawiam się czy dodać go do znajomych, jako pewien sygnał, ale nie wiem czy to na miejscu. Co radzicie? Jakieś sugestie męskim okiem?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32
Tamten facet, do którego zagadałam jakieś dwa miesiące temu to była inna osoba.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ok, dzięki za rady. Czyli do tego faceta, którego regularnie widuję i widzę, że w jakimś sensie