Aktywne Wpisy
smieszek321 +95
To OKI to jest praktycznie likwidacja podatku belki a ludzie narzekają, że nie obniżyli go XD
Mam powiedzmy 1mln i zarobię te 20% w ciągu roku (bijąc indeks sp500 oczywiście bo jeśli nie to kup etf na sp500 i nie interesuj się giełdą)
Aktualnie:
podatek od 200000 * 0.19 = 38000zł
Propozycja
Mam powiedzmy 1mln i zarobię te 20% w ciągu roku (bijąc indeks sp500 oczywiście bo jeśli nie to kup etf na sp500 i nie interesuj się giełdą)
Aktualnie:
podatek od 200000 * 0.19 = 38000zł
Propozycja

xionacz +297
źródło: temp_file456934236929464843
Pobierz

@mirko_anonim: Człowieku, Lidl Ci nie odpisuje na cv a myślisz, że przebijesz 1k cv na frontendzie.
Wątpię, bo nie mam tu konta nawet i jestem nowy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
Modyfikuję te CV trochę pod miejsce, które wysyłam. Staram się wypunktować jakieś cechy charakteru, które na danym stanowisku się sprawdzą, opowiedzieć co wyniosłem z moich mini prac, zapunktować jakimś pierdołami jak obsługa dobra kompa, znajomość pakietu Office, angielski na B2 i swobodna komunikacja bo mam ziomków z Europy do grania w gierki, więc mam już sporo wprawy.
No i wiem, że w CV nie mam co wpisać
To myślenie o frontendzie to już bajka, z którą się pożegnałem na chwilę obecną. Po prostu aplikowałem na to jak jeszcze studentem byłem i szukałem roboty w zawodzie. Teraz to wezmę cokolwiek, tylko pytanie czym jest to cokolwiek i czy idzie to dostać szybko XD.
Pytam tutaj głównie czy da się przyspieszyć jakoś proces znalezienia roboty. Nie obchodzi mnie czy minimalna, lepsze cokolwiek niż