Wpis z mikrobloga

Jutro widzę się z 50 lvl Milfem ogólnie laska zadbana rudowłosa cwiczy chodzi po gorach nie gruba do ruchania dobra myśli że mam 35 lvl nie 27 lvl co radzicie jak postępować z takimi laskami
#blackpill #przegryw #tinder #m--f #s--s
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Geralt678 Dużo rozmawiać na luzie, wykażesz zainteresowanie/troskę ona odwdzięczy się potem ;) Lubię starsze, bo jest o czym porozmawiać, nie ma pustki.. a zawsze było genialnie w łóżku potem :P
  • Odpowiedz
@Geralt678 takimi laskami ? Przecież to Pruchnoo. Nie rozumiem, nie umiesz sobie znaleźć partnerki w swoim wieku do tego stopnia że oszukujesz jakieś stare baby ? Panie, tak się nie robi
Ps. Radzę Ci z nią nie pisać bo po braku interpunkcji jakiejkolwiek w Twoich zdaniach jeszcze pomyśli że lat masz 7 nie 27 xDD
  • Odpowiedz
@ZielonyKciuk: przecież taka starsza d--a to złoto dla młodego chuopa. Chooja o życiu chyba wieta. Przecież nie idzie z nią brać ślubu. Zrobi mu z ch... Wiatrak i moze da dobre rady.
  • Odpowiedz
@Ryoku xDDDD kijem bym takiej purchawy nie dotkną. Skoro tyle świeżego mięsa chodzi na około to po cholerę się rzucać na starą mielonkę ? Dla mnie tylko desperaci się biorą za takie mumię
  • Odpowiedz
@ZielonyKciuk: z takim podejściem wiecznie będziesz prawikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Kto wybrzydza ten nie ru... Są takie doyebane milfy w tym wieku że o Panie. A taka młoda Julka oprócz młodego ciała w łóżku g---o potrafi . Niech chuop korzysta jak ma okazję bo jak mówię nie idzie z nią rodziny zakładać. (Taką mam nadzieję)
  • Odpowiedz
@Ryoku weź skończ pieprzyć głupoty xD Gościu ja jestem już kilka ładnych lat po ślubie, mam dzieci w wieku przedszkolnym a ty mi od prawiczków ciśniesz xDD Może ty masz takie podejście, ja huja na śmietniku nie znalazłem żeby w byle co go wkładać
  • Odpowiedz
@Ryoku może i m--f ma więcej doświadczenia ale jak urodziła kiedykolwiek dziecko to ma broche jak wiadro. Ja tam wolałem zawsze młode, świeże, pachnące, ciasne paczki xD A milfy są dla desperatów. Nie ważne w co aby zaruchac xD
  • Odpowiedz
@ZielonyKciuk: w jaki sposób w takim razie kochasz się ze swoją jeśli macie dzieci? pytam tylko z uwagi na niekonsekwencję w ocenie :
"jak urodziła kiedykolwiek dziecko to ma broche jak wiadro. Ja tam wolałem zawsze młode, świeże, pachnące, ciasne paczki"?
  • Odpowiedz