Wpis z mikrobloga

@Denaturovsky: O nie! A przecież pieski Sławka zarzucały, że żadnego filmu/oświadczenia nie będzie. Znowu wyszło, że Olgierdano jak powiedział, tak zrobił. Wasz pan*, Sławek, dalej bez filmu z tłumaczeniami :/

• Odpowiedz
@ehhhhh_:
I tak coś wymyślą. Pewnie będzie to, że "Ale to ktokolwiek mógł napisać" "Nie ma głosu kacpra = fejk" kompletnie pomijając to że chłop ledwo oświadczenie napisał bo sam jest w nienajlepszym stanie(A informacje o złym stanie Kacpra ratownika mieliśmy na wykopie od kilku miesięcy, tylko bez szczegółów że to rak.)
  • Odpowiedz
@Tomaszu: Dla mnie niezrozumiałym podejściem Kacpra jest stwierdzenie że Dorotka policjantka ma dobre serce, ale to jego opinia a ilu ludzi tyle opinii.

Robiła pajacerkę przed instytucjami dla ekipy, kontynuowała pomaganie sradkowi mimo tego że widziała pogarszający się stan konona, a ostatecznie odcięła się od kontaktów z Kacprem żeby nie słuchać próśb o zatrzymanie procederu i zaprzestania występowania w imieniu ekipy. Ja tam nie widzę dobrego serca, no ale tak
  • Odpowiedz
@Denaturovsky: mi też ciężko jest uwierzyć w jakies super empatyczne podejście tej Dorotki skoro sama pozostaje od dawna w związku z pijakiem, który przykładał rękę do znęcania się nad nim. Może wolała nie iść po bandzie jak mexicano bo w taki sposób miała dalej chociaż jakikolwiek wpływ na to co się dzieje. Ale nie czarujmy się, broniąc procederu przed służbami i używając zapewne do tego swoich kontaktów i wiedzy o
  • Odpowiedz
@Denaturovsky: z całą moją wielką sympatią do Łukasza uważam że to całe oświadczenie to fejk. Chyba że w filmie przedstawi jakiś dowód że faktycznie to wypłynęło od Kacpra to wtedy zwracam honor
  • Odpowiedz
@Moj_Nowy_Nick: Powiem tak, mam kontakt z @OlgierdanoTivi od 2021-2022r. jeszcze jak byłem pod nickiem Verdundrin(Nie na zasadzie że jestem fanem, bo nie oglądałem jego filmów z jechaniem po meksykanie, bardziej na zasadzie: Masz czas? Zrobisz coś takiego/takiego). Robiłem mu dwa animowane intra z mexykanem pijącym mocz z butelki + ten filmik z centaurem "Ja to trzymam w takiej koszulce", on w ramach zadośćuczynienia podsyłał mi materiały na temat centaura
D.....y - @MojNowyNick: Powiem tak, mam kontakt z @OlgierdanoTivi od 2021-2022r. jesz...
  • Odpowiedz