Wpis z mikrobloga

@Denaturovsky: O nie! A przecież pieski Sławka zarzucały, że żadnego filmu/oświadczenia nie będzie. Znowu wyszło, że Olgierdano jak powiedział, tak zrobił. Wasz pan*, Sławek, dalej bez filmu z tłumaczeniami :/

• Odpowiedz
@ehhhhh_:
I tak coś wymyślą. Pewnie będzie to, że "Ale to ktokolwiek mógł napisać" "Nie ma głosu kacpra = fejk" kompletnie pomijając to że chłop ledwo oświadczenie napisał bo sam jest w nienajlepszym stanie(A informacje o złym stanie Kacpra ratownika mieliśmy na wykopie od kilku miesięcy, tylko bez szczegółów że to rak.)
  • Odpowiedz
@Tomaszu: Dla mnie niezrozumiałym podejściem Kacpra jest stwierdzenie że Dorotka policjantka ma dobre serce, ale to jego opinia a ilu ludzi tyle opinii.

Robiła pajacerkę przed instytucjami dla ekipy, kontynuowała pomaganie sradkowi mimo tego że widziała pogarszający się stan konona, a ostatecznie odcięła się od kontaktów z Kacprem żeby nie słuchać próśb o zatrzymanie procederu i zaprzestania występowania w imieniu ekipy. Ja tam nie widzę dobrego serca, no ale tak
  • Odpowiedz
@Denaturovsky: mi też ciężko jest uwierzyć w jakies super empatyczne podejście tej Dorotki skoro sama pozostaje od dawna w związku z pijakiem, który przykładał rękę do znęcania się nad nim. Może wolała nie iść po bandzie jak mexicano bo w taki sposób miała dalej chociaż jakikolwiek wpływ na to co się dzieje. Ale nie czarujmy się, broniąc procederu przed służbami i używając zapewne do tego swoich kontaktów i wiedzy o
  • Odpowiedz
@Denaturovsky: jakie mniej przerw. Robił wiecej a przy kropkach zdążyłem zaparzyć herbatę, wypić, zrobić następna, zjeść kolację i parę drzemek, tyle syntezator sobie przerwy robił po kropkach.
  • Odpowiedz