Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +41
Cześć, toniemy.
Nie bardzo wiem jak stare marki mają przetrwać skoro byle corolla jest w cenie chińskiego suva.
I nawet nie piszcie głupot typu "potem na części do chińczyka czekasz 2 miesiące" bo siedzę na grupkach i ludzie narzekają, że nawet do głupiego seata czy skody muszą czekać po miesiąc lub dwa na zwykłą szybę i lampy xD
#motoryzacja
Nie bardzo wiem jak stare marki mają przetrwać skoro byle corolla jest w cenie chińskiego suva.
I nawet nie piszcie głupot typu "potem na części do chińczyka czekasz 2 miesiące" bo siedzę na grupkach i ludzie narzekają, że nawet do głupiego seata czy skody muszą czekać po miesiąc lub dwa na zwykłą szybę i lampy xD
#motoryzacja
źródło: chinks
Pobierz
Mega_Smieszek +240
źródło: temp_file6975514216753595442
Pobierz

1. Krzysio nie chciał
2. My z Krzysiem regulaminu youtube nie łamaliśmy
https://files.fm/u/s3mzjfvagc#/view/rydfjyea67
I tak coś wymyślą. Pewnie będzie to, że "Ale to ktokolwiek mógł napisać" "Nie ma głosu kacpra = fejk" kompletnie pomijając to że chłop ledwo oświadczenie napisał bo sam jest w nienajlepszym stanie(A informacje o złym stanie Kacpra ratownika mieliśmy na wykopie od kilku miesięcy, tylko bez szczegółów że to rak.)
Komentarz usunięty przez autora
Robiła pajacerkę przed instytucjami dla ekipy, kontynuowała pomaganie sradkowi mimo tego że widziała pogarszający się stan konona, a ostatecznie odcięła się od kontaktów z Kacprem żeby nie słuchać próśb o zatrzymanie procederu i zaprzestania występowania w imieniu ekipy. Ja tam nie widzę dobrego serca, no ale tak
źródło: 95420890_844650342684040_3258532640264814592_n
Pobierz